Biluthyrning
Guaymas
Fäll ihop
Mexiko // Guaymas
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Guaymas: Sixt biluthyrning online-bokning

Guaymas, en stad i nordvästra Mexiko, är otroligt populär bland semesterresenärer. Vår biluthyrning i Guaymas hittar du enkelt, både intill flygplatsen men också alldeles intill väg 15 i delstaten Sonora. Hos oss kan du smidigt hyra en bil i Guaymas alla dagar i veckan. Beroende på om du ska utforska de vita sandstränderna eller besöka historiska sevärdheter, har vi på Sixt passande bilar för alla resenärer. Med en egen hyrbil i Guaymas blir det betydligt enklare att ta dig runt, både inom regionen och vidare till andra städer. Välj om du vill köra en lyxigare bil från premiumklassen, eller om du föredrar en bekväm bil i ekonomiklass.

  • Inget kontor hittades i staden

Hitta en passande bil hos vår biluthyrning i Guaymas

Hos oss på Sixt kan du enkelt hitta en passande hyrbil i Guaymas för din vistelse i Mexiko. Vi tillhandahåller ett komplett utbud av fordon, från kraftfulla 4x4 till snabba sportbilar och lyxiga cabrioleter. För dig som tänkte utforska staden och närliggande områden kan vi rekommendera våra moderna person- och kombibilar. Dessa är smidiga att köra inne i städerna och går även att utrusta med olika tillval. Just tillvalstjänsterna är något som gör bilen mer personlig och skräddarsydd när du ska hyra bil i Guaymas. Du kan lägga till navigator eller registrera en extra förare, för att nämna några av tillvalen. När du bokar online via hemsidan kan du se alla våra extratjänster samt vilka fordonsgrupper som finns tillgängliga under dina datum. Kom ihåg att vi inte reserverar bilmärken eller särskilda bilmodeller. Vi reserverar dock ett fordon från den valda bilgruppen och adderar givetvis dina extra tillval.

Promenader i sanden och bad i turkost hav

Guaymas är en vacker stad som både bjuder på sevärdheter och härliga idylliska vyer. Från vårt kontor kan du snabbt köra till Malecon, en vacker hamnstad med en mysig strandpromenad belägen endast 12 minuter från vårt kontor. Här kan du promenera längs vattnet, stanna till vid någon mysig restaurang och njuta av lugnet. För dig som är naturintresserad kan du köra din bil norrut, mot naturreservatet Reserva Especial de la Biosfera Cajón del Diablo och staden El Choyudo. Oavsett vad du vill se och göra när du besöker landet går det betydligt lättare genom att hyra bil i Guaymas! Välkommen till värmen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service