Biluthyrning
Leon
Fäll ihop
Mexiko // Leon
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Leon: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Leon. Stadens riktiga namn är León de los Aldama och den ligger på den västra sidan av regionen Guanajuato, i princip i mitten av Mexiko. Vi har flera kontor som du kan välja mellan när du ska hyra en bil i Leon. Du kan antingen hämta ut din bil vid Leon flygplats eller inne i staden. Vi har bilar som passar allas ekonomi, från lyxbilar, sportbilar, cabrioleter och SUV till funktionella och praktiska personbilar och kombibilar. Förboka din hyrbil i Leon med vår hemsida för att göra det enklare och snabbare för dig att hämta ut ditt fordon.

 
 • Leon Flygplats
  Carretera Silao-León Km. 5.5
  36270 Leon

  Må. - Sö.05:30 - 23:00
  Helgdag05:30 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Leon Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Carretera Silao-León Km. 5.5
  36270 Leon

  Må. - Sö.05:30 - 23:00
  Helgdag05:30 - 23:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Boka din bil redan idag hos Sixt biluthyrning i Leon

Det är fullt möjligt att hyra en bil i Leon utan att reservera ett fordon. Vill du inte lämna något åt slumpen inför din resa i Mexiko kan du istället ringa till oss eller använda vår hemsida. Det finns flera fördelar med att hyra en bil i Leon på nätet. Du kan se vilka bilmodeller vi erbjuder, få ett lite lägre pris om du betalar direkt, plus att du även kan boka tillvalstjänster till bilen. Med hjälp av exempelvis en GPS blir din vistelse i Leon genast mycket smidigare. Du kan även registrera en extra förare, utöka försäkringen eller lägga till en bilbarnstol. Om den bilmodell du valde inte finns på plats när du anländer får du en lika bra bil från samma fordonskategori. Oavsett vilken hyrbil från Leon du hämtar ut kommer dina tillvalstjänster att appliceras till bilen och vi bjuder dessutom på en obegränsad körsträcka.

Se mer av både staden och regionen med en egen bil

Den kulturintresserade har flera intressanta museer att besöka i området. Du kan exempelvis köra till grannstaden Guanajuato, här finns museer för konst, mumier och historia. Vill du sola och bada kan du antingen köra till stränderna vid västkusten eller östkusten, det är i princip lika långt eftersom Leon ligger mitt på landet. Ett tips är färdas till Isla Marietas, precis utanför kuststaden Puerto Vallarta. En bilfärd hit tar cirka sju timmar men du kan alltid göra ett stopp under resans gång, speciellt när du kommer till storstaden Guadalajara.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service