Biluthyrning
Manzanillo
Fäll ihop
Mexiko // Manzanillo
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Manzanillo: Sixt biluthyrning online-bokning

Manzanillo är en populär turistort i västra Mexiko, en plats där turkost hav, svajande palmer och god mat väntar. Vår biluthyrning i Manzanillo ligger alldeles intill flygplatsen Aeropuerto Internacional Playa de Oro, i närheten av havet. Du finner oss i stadsdelen Bahía de Kino och vid Avenida Salina Cruz och Manzanilla. Från vårt Sixt-kontor kan du snabbt och lätt ta dig vidare ut i landet. En egen hyrbil i Manzanillo är ett smidigt och bekvämt sätt att utforska staden och landet på.

 
 • Manzanillo Flygplats
  Carretera Manzanillo KM 42
  28219 Manzanillo

  Må. - Sö.07:00 - 21:00
  Helgdag07:00 - 21:00
  Boka på detta kontoret

 • Manzanillo Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Carretera Manzanillo KM 42
  28219 Manzanillo

  Må. - Sö.07:00 - 21:00
  Helgdag07:00 - 21:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Välj bland praktiska tillval när du ska hyra bil i Manzanillo

Att hyra bil i Manzanillo är praktiskt och smidigt av flera anledningar. Du kan snabbare ta dig dit du vill, när du vill. Dessutom får du enkelt med dig all packning och kan även ta dig till mer svåråtkomliga stränder och attraktioner. Vår biluthyrning i Manzanillo erbjuder flera olika bilgrupper. Vi har valt att samla ett komplett utbud fordonsgrupper så att alla våra kunder kan välja ut en bil som passar deras krav, önskemål och resebehov. Välj om du vill köra en lyxig sportbil eller cabriolet från premiumklassen eller om det räcker med en smidig kombi- eller personbil. Vi har även kraftfulla 4x4-fordon, ett tips om du vill köra off-road eller till mer avlägsna platser. Lägg gärna till en navigator så att du inte kör vilse. Vi har även andra tillvalstjänster som du kan applicera till din hyrbil i Manzanillo, exempelvis bilbarnstolar eller registrering av ytterligare en förare. När du bokar din bil online reserverar du inte en specifik bilmodell eller varumärke. Däremot kommer du kunna boka ett fordon från den bilgrupp du önskar.

Bilburna äventyr för hela familjen

Manzanillo är en mysig och vacker stad som erbjuder något för alla, oavsett om du är här för att bättra på solbrännan eller ta del av spännande historia. Ett tips är att köra till Playa Miramar, en fantastisk strand belägen endast en halvtimma bort från vårt kontor. Du tar dig hit via väg 200. När du behöver en paus från sol och bad kan du ta dig till den mysiga restaurangen Alvaro Obregon Garden, en populär restaurang där du kan testa på lokala specialiteter och smaka på underbart kokosvatten. Här får du dessutom en utsikt över bukten och kan njuta av solen. Vi på Sixt ser fram emot att välkomna dig till soliga och vänliga Mexiko och hjälpa dig hyra bil i Manzanillo!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service