Biluthyrning
Marina Vallarta
Fäll ihop
Mexiko // Marina Vallarta
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Marina Vallarta: Sixt biluthyrning online-bokning

Så du har bestämt dig för att besöka Puerto Vallarta i Mexiko? Då kommer du säkerligen att flyga hit och landa vid Puerto Vallarta flygplats, precis bredvid vår biluthyrning i Marina Vallarta. Vi på Sixt ger dig chansen att utforska en vacker del av landets kust på ett smidigt och säkert sätt. Vi erbjuder bilkategorier som passar för dig som tänker på din ekonomi samt bilmodeller för dig som vill ha en riktig lyxbil. Välj bland våra personbilar, kombibilar, minibussar, 4x4-bilar, sportbilar och cabrioleter. Oavsett om du är här för jobb eller nöje kan du hyra en bil från Marina Vallarta som passar just din vistelse i Mexico.

 
 • Puerto Vallarta Flygplats
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Puerto Vallarta Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Varmt välkommen till vår biluthyrning i Marina Vallarta

Detta vackra område är i första hand känt för alla sina stora hotell med tillhörande stränder, sin vackra hamn och den stora golfbanan. Om du ska bo i området kan du med fördel hyra en bil i Marina Vallarta genom oss på Sixt. Boka din bil online och lägg till passande extratjänster direkt via vår hemsida. Är du här med familjen och vill kunna utforska resten av staden Puerto Vallarta och delstaten Jalisco kan du lägga till en GPS och eventuellt bilbarnstolar i rätt storlekar. Registrera en extra förare för att kunna dela upp körningen under längre sträckor. Vi försöker alltid säkerställa att du får den specifika bilmodellen du väljer men om den inte finns tillgänglig kommer du att få en likvärdig hyrbil från Marina Vallarta som tillhör samma bilgrupp som den du bokade. Naturligtvis får du alltid alla dina tillvalstjänster applicerade till din hyrbil.

Utforska en av de vackraste städerna i Mexiko med en hyrbil i Marina Vallarta

Det är lätt att förstå varför Puerto Vallarta och just stadsdelen Marina Vallarta är så populära. Staden i sig är vacker och har en gästvänlig atmosfär, men den visar verkligen upp sin bästa sida vid Marina Vallarta. Puerto Vallarta kallar sig själv för världens vänligaste stad och det kan mycket väl stämma. Upplev själv stadens gästvänlighet och härliga anda genom att hyra en bil i Marina Vallarta hos oss. Välkommen till Mexico!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service