Biluthyrning
Merida
Fäll ihop
Mexiko // Merida
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Merida: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till den vackra staden Mérida i Mexiko. Här kan du hitta både stränder, antika byggnader, ruiner från en svunnen civilisation och mycket mer. Vår biluthyrning i Mérida erbjuder flera bilgrupper som du kan välja mellan. Vår fordonsflotta består av praktiska kombi- och personbilar. Dessa fungerar utmärkt för de flesta typer av vistelser. Ska du ut på äventyr i tuffare terräng? Välj då bland våra 4x4-bilar. Vi erbjuder både ekonomi- och lyxbil. Våra sportbilar och cabrioleter är riktigt härliga att köra, speciellt under sommaren. Gör det enkelt för dig själv genom att hyra en bil från Mérida hos oss på Sixt.

 
 • Merida Flygplats
  Calle 21 N° 300
  97255 Merida

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00
  Boka på detta kontoret

 • Merida Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Calle 21 N° 300
  97255 Merida

  Må. - Sö.08:00 - 20:00
  Helgdag08:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Mérida ger dig möjlighet att anpassa din bil

Vi vill gärna informera om att vi endast kan reservera ett fordon från den utvalda fordonsgruppen. Det innebär att vi inte kan garantera att du får en speciell bilmodell. Däremot kan vi hjälpa dig anpassa din hyrbil från Mérida med våra extratjänster. Välj om du vill att bilen ska komma med ett utökat försäkringspaket, en praktisk navigator eller en bekväm bilbarnstol. Du kan även lägga till en extra förare. Det utbud av tillvalstjänster du hittar här kan skilja sig från utbudet hos våra andra kontor.

Få ut mer av din vistelse i Mexiko genom att hyra en bil från Mérida

Från staden kan du nå många intressanta sevärdheter. Här finns både museum och ruiner att besöka. Dessutom kan du även hitta Chicxulubkratern i området. Genom att hyra en bil från Mérida kan du köra till Chichen Itza på cirka en och en halv timme. Det är en av landets mest välkända och populära turistattraktioner. Om du fortsätter österut kan du köra din hyrbil från Mérida hela vägen till stränderna i Cancún. Välkommen in till vårt kontor. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din vistelse.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service