Biluthyrning
Nuevo Vallarta
Fäll ihop
Mexiko // Nuevo Vallarta
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nuevo Vallarta: Sixt biluthyrning online-bokning

Nuevo Vallarta är en liten ort norr om Puerto Vallartas flygplats. Området är väldigt populärt bland turister och besökare som vill ha närhet till både stränder och köpcenter. Vår biluthyrning i Nuevo Vallarta gör det möjligt för dig att både ta del av närområdets alla sevärdheter samt uppleva själva storstaden och regionens vackra besöksmål. Vi har en fordonsflotta som består av personbilar, 4x4-bilar, kombibilar, minibussar, sportbilar och cabrioleter. Du hittar med andra ord både ekonomi- och lyxbilar hos oss. Dessutom kan du återlämna din hyrbil till oss på Sixt i Nuevo Vallarta när som helst under dygnet.

 
 • Puerto Vallarta Flygplats
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Puerto Vallarta Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Nuevo Vallarta förenklar din vistelse i Mexiko

De bästa sevärdheterna i regionen når du enklast med en egen bil. Med vår stora fordonsflotta kan vi på Sixt inte bara hjälpa dig att hitta en passande hyrbil i Nuevo Vallarta, med hjälp av våra tillvalstjänster kan du även anpassa din hyrbil efter dina behov. Ett tips är att lägga till en GPS om du inte känner till området. Reser du med barn har vi även passande bilbarnstolar för olika åldrar. Åldersgränsen för att hyra en bil i Nuevo Vallarta är 21 år. Notera att vi bara kan reservera en av bilarna från bilkategorin vid en bokning, inte specifika bilmodeller. Däremot får du alltid en likvärdig bil från samma fordonskategori, utustad med alla dina valda tillvalstjänster.

Njut av sol, stränder och sevärdheter i Mexiko genom att hyra en bil i Nuevo Vallarta

Det finns en enkel anledning till att Puerto Vallarta och dess närliggande städer är så populära. Den lilla orten bjuder inte bara på en otrolig gästvänlighet, utan även på härliga stränder och vacker natur. Du kan enkelt hyra en bil i Nuevo Vallarta för att ta dig in till storstaden Puerto Vallarta, världens vänligaste stad enligt lokalborna själva. Om påståendet verkligen stämmer återstår för dig att upptäcka. Vi kan dock garantera att både invånarna och vi på Sixt kommer att göra vårt bästa för att överträffa dina höga förhoppningar!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service