Biluthyrning
Reynosa
Fäll ihop
Mexiko // Reynosa
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Reynosa: Sixt biluthyrning online-bokning

Är du i full gång med planeringen av din nästa semesterresa till Mexico? I Reynosa, den största staden i delstaten Tamaulipas i landets nordöstra del, hittar du enkelt vårt kontor. Vår biluthyrning i Reynosa ligger i anslutning till flygplatsen Reynosa Aeropuerto och gör det oerhört smidigt att köra vidare ut i landet. Med en hyrbil från Reynosa tar du dig snabbt in till centrum på en kvart via väg México 2. Här finns mängder av sevärdheter och aktiviteter att fylla schemat med, något du smidigast gör med en egen hyrbil i Reynosa.

 
 • Reynosa Flygplats
  Carretera A Matamoros KM83
  88780 Reynosa

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00
  Boka på detta kontoret

 • Reynosa Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Carretera A Matamoros KM83
  88780 Reynosa

  Må. - Sö.07:00 - 22:00
  Helgdag07:00 - 22:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Skräddarsy din hyrbil i Reynosa med hjälp av våra tillval

Ingen resa är den andra lik och för att vi på Sixt ska kunna tillgodose alla våra kunders behov har vi samlat ett varierat och komplett bilutbud. Vår fordonsflotta består av både smidiga och praktiska kombi- och personbilar. Du hittar även bilar från vår omtyckta premiumklass, bland annat sportbilar, cabrioleter och 4x4-fordon. Om du ska köra längre sträckor, kanske ta dig till andra städer, kan vi rekommendera just 4x4-fordon eftersom vägskicket ibland kan vara något sämre än inne i städerna. När du valt ut den bil du vill ha kan du applicera olika tillval. Med hjälp av dessa kan du skräddarsy bilen och få en bekvämare resa. Några av våra populära tillval är bland annat GPS och att registrera en extra förare. Du har även möjlighet att utöka bilens försäkringspaket, lägga till en bilbarnstol eller lägga till ett personligt olycksfallsskydd. När du ska hyra bil i Reynosa och väljer att boka online kan du samtidigt se alla våra tillvalstjänster. Du kan inte reservera en viss bilmodell, men du behöver inte oroa dig. Vi på Sixt ser till att du får ett likvärdigt fordon!

Njut av Mexikos smörgårdsbord med en hyrbil från Reynosa

När du besöker vår biluthyrning i Reynosa har du nära till alla tänkbara sevärdheter och aktiviteter. Vi kan varmt tipsa om att köra till Laguna La Escondida, en vacker sjö nära centrum. Om du kör direkt från vårt kontor vid flygplatsen kommer du hit på 20 minuter. Passa på att få din historiska del av resan, besök Museo Histórico Reynosa, ett museum där du kan ta del av stadens historia. Köp med dig god honung från La Casa de la Miel, beläget 1,5 mil från kontoret. Njut av din vistelse i Mexiko genom att hyra bil i Reynosa. Vi hjälper dig med bokningen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service