Biluthyrning på Saltillo/DoubleTree Suites

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Saltillo/DoubleTree Suites

Adress

Blvd. Venustiano Carranza 8800, 252 08 Saltillo, Mexiko
Mer information

Kontorstider

mån - lör
09:00 - 13:00 15:00 - 19:00

Våra tjänster på Saltillo/DoubleTree Suites

SIXT rent a car

SIXT rent a car

I den nordöstra delen av Mexiko ligger staden Saltillo, en vacker bergsstad med mycket att se och uppleva. Vår biluthyrning på DoubleTree Suites i Saltillo erbjuder många bra fordonsgrupper för dig som ska hit på semester eller i jobbet. Du hittar vårt kontor alldeles intill väg 40 och endast 10 minuter till närmsta flygplats Saltillo Aeropuerto. Du är varmt välkommen in till oss när du vill hyra bil från DoubleTree Suites i Saltillo till bra pris och av hög kvalitet.
Fullända vistelsen med en hyrbil från DoubleTree Suites i Saltillo

Fullända vistelsen med en hyrbil från DoubleTree Suites i Saltillo

Distanserna i Mexico är enorma och du behöver nästan alltid ha en egen bil för att kunna ta dig dit du vill. För dig som vill utforska den historiska staden Saltillo kan våra person- eller kombibilar passa bra. Dessa kan du sedan utrusta med både navigator, bilbarnstol och mycket mer. För dig som hade tänkt besöka fler städer under din vistelse, kanske till och med köra ut till kuststaden Tampico, rekommenderar vi istället ett fordon från premiumklassen. Här hittar du bekväma lyxbilar som cabriolet, sportbil och 4x4-fordon. Även här kan du givetvis lägga till olika tillval, exempelvis utöka försäkringarna. Vi på Sixt bjuder på obegränsat med kilometer när du ska hyra bil från DoubleTree Suites i Saltillo. Kom dock ihåg att du behöver ha fyllt 21 år för att få hyra en bil samt att vi inte reserverar specifika bilmodeller. Däremot reserverar vi ett fordon från den valda bilgruppen. Med en egen hyrbil från DoubleTree Suites i Saltillo kommer landet inte kännas lika stort längre och du kan enkelt köra till städer belägna längre bort. Vi på Sixt ser fram emot att lämna över nycklarna till din hyrbil från DoubleTree Suites i Saltillo!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Saltillo/DoubleTree Suites

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Saltillo/DoubleTree Suites.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Saltillo/DoubleTree Suites?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Saltillo/DoubleTree Suites?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Saltillo/DoubleTree Suites genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Saltillo/DoubleTree Suites

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Saltillo/DoubleTree Suites?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Saltillo/DoubleTree Suites

Visa mer