Biluthyrning på Saltillo/Quality Inn Eurotel

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Saltillo/Quality Inn Eurotel

Adress

Blvd. Venustiano Carranza 4100, 252 30 Saltillo, Mexiko
Mer information

Kontorstider

mån - lör
09:00 - 13:00 15:00 - 19:00

Våra tjänster på Saltillo/Quality Inn Eurotel

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Strax norr om centrala Saltillo i nordöstra Mexiko ligger vår biluthyrning på Quality Inn Eurotel i Saltillo. Med hjälp av oss på Sixt har du möjlighet att förenkla din resa genom att välja ut en passande bil för din vistelse. Vårt kontor ligger utmed väg 40, något som även underlättar när du ska ta dig vidare ut i landet. Saltillo i sig är en mysig och historiskt spännande stad, men om du vill utforska mer av landet kan du köra ut till kuststaden Tampico på sju timmar.
Förenkla din resa med en passande hyrbil från Quality Inn Eurotel i Saltillo

Förenkla din resa med en passande hyrbil från Quality Inn Eurotel i Saltillo

Med en egen hyrbil från Quality Inn Eurotel i Saltillo blir det betydligt mycket enklare att se dig omkring i staden och att ta dig vidare till andra städer i landet. På detta Sixt-kontor hittar du ett komplett fordonsutbud med allt från prisvärda person- och kombibilar till lyxbilar i form av cabriolet, sportbil och 4x4-fordon. Vårt breda urval av både premium- och ekonomiklassade bilar gör det enkelt för våra kunder att hitta ett passande fordon för resan. Beroende på vilken typ av vistelse det rör sig om kan du enkelt skräddarsy din hyrbil från Quality Inn Eurotel i Saltillo så den passar just dina behov. Lägg till navigator så slipper du köra fel. Om du ska köra långa sträckor rekommenderar vi att du registrerar ytterligare en förare. Vi bjuder på obegränsat med kilometer när du ska hyra en bil från Quality Inn Eurotel i Saltillo. Kom bara ihåg att du behöver ha fyllt 21 år för att få hyra en bil hos oss. Det är lättast att boka en bil via vår hemsida. Dock bokar du bara ett fordon från den valda bilgruppen och inte en specifik bilmodell eller varumärke. Sixt välkomnar dig som vill hyra bil på Quality Inn Eurotel i Saltillo!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Saltillo/Quality Inn Eurotel

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Saltillo/Quality Inn Eurotel.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Saltillo/Quality Inn Eurotel?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Saltillo/Quality Inn Eurotel?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Saltillo/Quality Inn Eurotel genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Saltillo/Quality Inn Eurotel

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Saltillo/Quality Inn Eurotel?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Saltillo/Quality Inn Eurotel

Visa mer