Biluthyrning på San Luis Potosí Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret San Luis Potosí Flygplats

Adress

Carretera a Matehuala Km 9.5, 783 41 San Luis Potosi, Mexiko
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 23:30
Helgdagar
06:50 - 00:00

Våra tjänster på San Luis Potosí Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Varmt välkommen att hyra bil på San Luis Potosi flygplats i Mexiko! Sixt erbjuder en kompetent service och ett stort urval av av biluthyrningstjänster. På Sixt är vi extra stolta över att kunna erbjuda förmånliga priser på såväl premiumbilar som enklare bilmodeller. Var god notera att vid hyra av bil på San Luis Potosi flygplats garanteras du en fordonskategori, men ej en specifik bilmodell. På vår biluthyrning vid San Luis Potosi flygplats kan vi för tillfället erbjuda kategorin personbilar och kombibilar. Därtill kan du välja bland våra olika tilläggstjänster, som GPS, tilläggsförsäkring, extra förare, obegränsad körsträcka eller bilbarnstolar.
Smidig upphämtning av din hyrbil på San Luis Potosi flygplats

Smidig upphämtning av din hyrbil på San Luis Potosi flygplats

San Luis Potosi flygplats, även kallad Aeropuerto Internacional Ponciano Arriaga, ligger i samhället Soledad de Graciano Sánchez, strax norr om staden San Luis Potosi. Flygplatsens officiella förkortning är SLP. Du hittar Sixt biluthyrning på San Luis Potosi flygplats i ankomsthallen. Följ bara skyltarna när du har passerat passkontrollen så står vi redo att lämna över nycklarna till din hyrbil. Att hyra bil på San Luis Potosi flygplats är en praktiskt sätt att lösa dina transportbehov på under din vistelse i området.
Se mer av San Luis Potosi med din hyrbil

Se mer av San Luis Potosi med din hyrbil

San Luis Potosi är namnet på både en stad och på delstaten som staden ligger i. En av stadens största sevärdheter är El Catedral de San Luis Potosí, belägen vid torget Plaza de Armas i stadens historiska centrum. Den jättelika katedralen började byggas år 1670 på samma plats som det tidigare låg en betydligt mindre kyrka. San Luis Potosis historiska centrum är ett av stoppen längs vandringsleden Camino Real de Tierra Adentro, en rutt som från början var den väg som spanjorerna förde silver från bland annat San Luis Potosi till Mexico City. I utkanten av staden ligger Parque Tangamanga I, landets näst största stadspark. I parken ligger bland annat ett zoo, en teater och ett museum.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på San Luis Potosí Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i San Luis Potosí Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på San Luis Potosí Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på San Luis Potosí Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på San Luis Potosí Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 2 omdömen
Överlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på San Luis Potosí Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på San Luis Potosí Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to San Luis Potosí Flygplats

Visa mer