Biluthyrning på San Luis Potosi

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret San Luis Potosi

Adress

Alvaro Obregon 670, 780 00 San Luis Potosi, Mexiko
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 14:00 16:00 - 20:00
lör
08:00 - 14:00

Våra tjänster på San Luis Potosi

SIXT rent a car

SIXT rent a car

När du behöver en hyrbil i San Luis Potosi är du välkommen till oss på Sixt biluthyrning! Vackra San Luis Potosi ligger i centrala Mexiko, och har funnits sedan 1500-talet. Staden är omtyckt för sin gamla arkitektur och sin vackra bebyggelse. För dig som reser hit, kanske på semester eller i jobbet, är du varmt välkommen in till oss på Sixt. Från vårt kontor har du möjlighet att hyra bil i San Luis Potosi och dessutom välja mellan olika fordonsgrupper. Vi har en passande bil för varje besökare. Du kan välja en hyrbil i San Luis Potosi från premiumsegmentets lyxbilar, alternativt ett mer prisvärt fordon från vår ekonomiklass. Vi tillhandahåller både sportbil, cabriolet, 4x4-fordon samt person- och kombibilar. Du finner vårt kontor i San Luis Potosi alldeles intill väg 49.
Vi hjälper dig att hyra en passande bil i San Luis Potosi

Vi hjälper dig att hyra en passande bil i San Luis Potosi

Med vårt kompletta bilutbud är det lättare än någonsin att hyra bil i San Luis Potosi. Dessutom kan du snabba på bokningen genom att förboka online redan nu. På hemsidan ser du direkt alla våra fordonstyper samt prisklasser. Här kan du även se vilka extratjänster vi har. Just extratjänsterna är en stor bonus när du bokar online eftersom du med hjälp av dessa kan skräddarsy din hyrbil i San Luis Potosi. Lägg till det du behöver, oavsett om det handlar om en navigator, bilbarnstol eller om du vill registrera extra förare. Något vi vill göra dig uppmärksam på är att vi inte bokar enskilda fordonsmodeller eller varumärken. Däremot reserverar vi en bil från ditt val av kategori, exempelvis personbil eller cabriolet. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med bokningen. Soliga hälsningar från oss på Sixt i San Luis Potosi!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på San Luis Potosi

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i San Luis Potosi.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på San Luis Potosi?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på San Luis Potosi?
Boka enkelt en bil under en längre tid på San Luis Potosi genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 1 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(5,0)
Bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar på San Luis Potosi

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på San Luis Potosi?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to San Luis Potosi

Visa mer