Biluthyrning
Tampico
Fäll ihop
Mexiko // Tampico
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Tampico: Sixt biluthyrning online-bokning

Svajande palmträd, ljumna hav, kryddig mat och historiska ruiner %u2013 Tampico är en stad med många ansikten. För dig som ska resa till Mexiko är du varmt välkommen till vår biluthyrning i Tampico. Om du anländer till den internationella flygplatsen General Francisco Javier Mina, kommer du genast att hitta till vårt kontor. Sixt biluthyrning ligger precis intill flygplatsen och härifrån kan du enkelt ta dig vidare ut i landet eller vidare in i staden. Tampico ligger i östra Mexiko i delstaten Tamaulipas. Via väg 80 som går precis bredvid vårt kontor, kan du ta dig till både Miramar och vidare på motorväg 70D (om du vill åka vidare i landet). Med en hyrbil i Tampico blir din vistelse behagligare och smidigare.

 
 • Tampico Flygplats
  Boulevard Adolfo López Mateos
  89339 Tampico

  Må. - Fr.07:00 - 22:00
  Lö.09:00 - 17:00
  Sö.09:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Tampico Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Boulevard Adolfo López Mateos
  89339 Tampico

  Må. - Fr.07:00 - 22:00
  Lö.09:00 - 17:00
  Sö.09:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Du är alltid välkommen att hyra bil i Tampico hos Sixt

För att du ska få ut så mycket som möjligt är en hyrbil i Tampico alltid att föredra. På vårt kontor i Tampico kan du välja om du vill ha en bil i ekonomi- eller lyxklass. Vi erbjuder nämligen både person- och kombibilar men även lyxigare sportbilar och cabrioleter. För dig som tänker utforska mer svåråtkomliga platser i regionen, kan ett 4x4 fordon vara att föredra. Se till att skräddarsy din bil med våra tillvalstjänster. Förutom olika bilbarnstolar kan du även lägga till en extra förare eller vårt smidiga navigationssystem. Du kan hyra bil i Tampico redan idag genom att förhandsboka via hemsidan. Kom bara ihåg att vi inte kan reservera en viss bilmodell, vi kan däremot boka upp ett fordon från den kategori du valde. Våra tillvalstjänster kan ibland skilja sig från våra kontor.

En stad som passar alla

Vad många älskar med soliga Tampico är inte bara just solen, utan även de många sevärdheterna och aktiviteterna. I just Tampico varvas svalkande bad med läsning under ett palmträd. Genom att hyra bil i Tampico kan du dessutom snabbt ta dig till andra platser i regionen, exempelvis till den gamla pyramidlämningen Piramide de Las Flores, en körsträcka på 12 minuter. Vill du ta dig utanför stadsgränsen? Varför inte spendera ett par dagar i kuststaden Veracruz? Hit tar du dig på 7 timmar. Varm välkommen till oss!

 

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service