Biluthyrning
Toluca
Fäll ihop
Mexiko // Toluca
Change details

Hyra bil i Toluca: Sixt biluthyrning online-bokning

Vår biluthyrning i Toluca har bilkategorier som täcker alla typer av resor. Är du här på en affärsresa? Välj en ekonomi- eller lyxbil utefter smak. Våra sportbilar och cabrioleter kan vara något som passar dig perfekt. Besöker du staden för att spendera din semester med familjen? Våra personbilar, kombibilar och 4x4-bilar kan se till att ni tar er fram i staden på ett enkelt sätt. Börja din resa med att hyra en bil i Toluca på nätet redan idag.

 
 • Toluca Flygplats
  San Pedro Totoltepec S/N
  50226 Toluca

  Må. - Fr.07:00 - 23:00
  Lö. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag07:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Toluca Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  San Pedro Totoltepec S/N
  50226 Toluca

  Må. - Fr.07:00 - 23:00
  Lö. - Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Toluca gör din resa enklare

Om du förbokar din hyrbil i Toluca kan du enkelt hämta upp den när du väl har anlänt till Toluca flygplats. Tänk på att vi endast reserverar en av bilarna från den valda kategorin, inte nödvändigtvis den specifika bilmodellen som du valde. När du bokar din bil online kan du även se vilka tillvalstjänster vi erbjuder. Dessa extratjänster ger dig möjlighet att skräddarsy bilens försäkring. Är du här med familjen kan vi rekommendera våra bilbarnstolar och en funktionell navigator. Välj själv vilka extratjänster som ska ingå i din hyrbil från Toluca. Du kan även lägga till en extra förare om du vill. Dessa tillval ser olika ut på våra kontor i landet.

Få ut mer av din resa i Mexiko genom att hyra en bil i Toluca

Det finns otaliga sevärdheter att besöka i detta varma land, speciellt om du är intresserad av den antika Maya-civilisationen. I staden finns det flera museum att besöka med många olika inriktningar. Du har även två nationalparker nära staden, Nevado de Toluca och Cumbres del Ajusco. Se till att hyra en bil i Toluca från vårt 4x4-utbud om du vill köra i naturen. Från vårt kontor kan du även ta dig hela vägen in till Mexico City, en av världens största huvudstäder. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig med din resa i Mexiko.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service