Biluthyrning
Beira
Fäll ihop
Moçambique // Beira
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Beira: Sixt biluthyrning online-bokning

Mocambique är ett stort land på den östra kusten av Afrika. Du kan enkelt hyra en bil i Beira för att utforska landets alla stränder, städer och sevärdheter. Vi på Sixt tillhandahåller flera bilkategorier som du kan hämta vid Beira flygplats. Vår fordonsflotta inkluderar både personbilar, kombibilar, minibussar samt bilar med fyrhjulsdrift. Åldersgränsen för att hyra en bil i Beira är 21 år.

 
 • Beira Flygplats
  Aeroporto da Beira
  11111 Beira

  Må. - Sö.07:00 - 19:00
  Helgdag07:00 - 19:00
  Boka på detta kontoret

 • Beira Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroporto da Beira
  11111 Beira

  Må. - Sö.07:00 - 19:00
  Helgdag07:00 - 19:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Du är alltid välkommen till Sixt biluthyrning i Beira

Om du planerar att hyra en bil i Beira kan du med fördel använda hemsidan för att både boka bil och lägga till extratjänster. Med våra tillvalstjänster kan du se till att dina bilutflykter blir både säkra och bekväma. Ska du köra till städer långt bort kan du boka en hyrbil från Beira med GPS och ett utökat försäkringspaket. Du kan även registrera en extra förare för att kunna dela på körandet under vistelsen. Vi kan tyvärr inte garantera att du får en specifik hyrbil från Beira när du bokar online. Om bilen du valde inte finns på plats kan vi däremot garantera är att du får en bil som är lika bra och från samma bilgrupp. Vi bjuder även på 100 till 200 fria km per dag.

Njut av din vistelse i Mocambique med en bil från vår biluthyrning i Beira

Beira, huvudorten i regionen Sofale, är en av landets större städer och har en hel del att erbjuda nyfikna besökare. Du kan exempelvis köra till Mercado Central för att hitta inhemska produkter och lokala maträtter. Längst med hela kusten hittar du strandremsa. Vill du sola och bada bör du dock köra till ett resort vid kusten, exempelvis Rio Savane cirka en timmas bilfärd från Beira. Om du besöker denna del av Afrika bör du verkligen uppleva den fantastiska naturen. Vårt tips är att du kör längst med EN 6 till nationalparken Gorongosa. Här kan du hitta många av de klassiska afrikanska djuren, exempelvis elefant, lejon, zebror och mycket mer. Tänk på att det är vänstertrafik i landet!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service