Biluthyrning
Nacala
Fäll ihop
Moçambique // Nacala
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Nacala: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till kuststaden Nacala, en stad på den norra delen av Mocambique vid regionen Nampula. Vår biluthyrning i Nacala gör att du enkelt kan ta dig till regionens vackra stränder och intressanta sevärdheter. Du hittar oss vid Nacala flygplats, redo att hjälpa dig med en passande bil från vår fordonsflotta. Du kan välja mellan personbilar, kombibilar, minibussar och de funktionella 4x4-bilarna. Det är enkelt att hyra en bil i Nacala på nätet. Vi bjuder dessutom på mellan 100 till 200 kilometer per dag!

 
 • Nacala Flygplats
  Aeroporto de Nacala
  2000 Nacala

  Må.08:00 - 18:00
  Ti. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Nacala Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroporto de Nacala
  2000 Nacala

  Må.08:00 - 18:00
  Ti. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Anpassa bilen efter dina behov hos Sixt biluthyrning i Nacala

När du ska hyra en bil i Nacala bör du välja baserat på hur du vill spendera din tid i landet. Om du i första hand ska utforska själva stadskärnan och eventuellt de närliggande städerna och sevärdheterna passar det utmärkt att boka en hyrbil i Nacala från vårt utbud av person- och kombibilar. Vill du däremot utforska platser längre bort behöver du en 4x4-bil då vägarna kan vara leriga att köra på. Oavsett vilken hyrbil från Nacala du bokar kan du lägga till extratjänster. Vi har flera bra tillvalstjänster att välja mellan men den vi tycker är viktigast är GPS:en, speciellt vid bilfärder utanför stadskärnan. Tänk på att den bilen du väljer vid din bokning ibland inte finns att tillgå när du anländer. Då får du en likvärdig bil från samma fordonskategori som ersättning.

Utforska området och hitta vackra stränder på egen hand

Nacala är en unik stad tack vare den djupa och avlånga bukten Fernao Velaso. Du kan hitta flera folktomma stränder utan namn i närområdet som bjuder på fantastiska möjligheter för sol och bad. Du kan även hyra en bil i Nacala för att köra till ön Ilha de Mocambique. Bilfärden hit tar cirka två timmar och då kommer du att få uppleva en av landets vackraste och mest intressanta öar, fylld med roliga aktiviteter som passar både stora och små. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig med din vistelse.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service