Biluthyrning i Nacala

 

Våra tjänster på Nacala

Anpassa bilen efter dina behov hos Sixt biluthyrning i Nacala

Anpassa bilen efter dina behov hos Sixt biluthyrning i Nacala

Välkommen till kuststaden Nacala, en stad på den norra delen av Mocambique vid regionen Nampula. Vår biluthyrning i Nacala gör att du enkelt kan ta dig till regionens vackra stränder och intressanta sevärdheter. Du hittar oss vid Nacala flygplats, redo att hjälpa dig med en passande bil från vår fordonsflotta. Du kan välja mellan personbilar, kombibilar, minibussar och de funktionella 4x4-bilarna. Det är enkelt att hyra en bil i Nacala på nätet. Vi bjuder dessutom på mellan 100 till 200 kilometer per dag!När du ska hyra en bil i Nacala bör du välja baserat på hur du vill spendera din tid i landet. Om du i första hand ska utforska själva stadskärnan och eventuellt de närliggande städerna och sevärdheterna passar det utmärkt att boka en hyrbil i Nacala från vårt utbud av person- och kombibilar. Vill du däremot utforska platser längre bort behöver du en 4x4-bil då vägarna kan vara leriga att köra på. Oavsett vilken hyrbil från Nacala du bokar kan du lägga till extratjänster. Vi har flera bra tillvalstjänster att välja mellan men den vi tycker är viktigast är GPS:en, speciellt vid bilfärder utanför stadskärnan. Tänk på att den bilen du väljer vid din bokning ibland inte finns att tillgå när du anländer. Då får du en likvärdig bil från samma fordonskategori som ersättning.
Utforska området och hitta vackra stränder på egen hand

Utforska området och hitta vackra stränder på egen hand

Nacala är en unik stad tack vare den djupa och avlånga bukten Fernao Velaso. Du kan hitta flera folktomma stränder utan namn i närområdet som bjuder på fantastiska möjligheter för sol och bad. Du kan även hyra en bil i Nacala för att köra till ön Ilha de Mocambique. Bilfärden hit tar cirka två timmar och då kommer du att få uppleva en av landets vackraste och mest intressanta öar, fylld med roliga aktiviteter som passar både stora och små. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig med din vistelse.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Nacala

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Nacala.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Nacala?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Nacala. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Nacala?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Nacala

Kan jag boka en bil för en längre tid i Nacala?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Nacala?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Nacala

    Visa mer