Biluthyrning i Nampula

 

Våra tjänster på Nampula

Med Sixt biluthyrning i Nampula kan du skräddarsy bilens utrustning och skydd

Med Sixt biluthyrning i Nampula kan du skräddarsy bilens utrustning och skydd

I norra Mocambique, mitt i Nampulaprovinsen, ligger storstaden Nampula. När du anländer till Nampula flygplats kan du direkt hämta ut en bil som passar din vistelse i landet. Vår biluthyrning i Nampula erbjuder bilar från fordonskategorier som personbil, kombibil, minibuss och de kraftfulla 4x4-bilarna. Välj en bil utefter hur du planerar att spendera din tid här. Eftersom vägarna snabbt kan bli leriga utanför stadsgränsen behöver du oftast hyra en bil i Nampula från vårt utbud av 4x4-bilar för att slippa eventuella bekymmer.Oavsett hur du planerar att lägga upp din tid i Mocambique kan du med fördel använda vår hemsida för att förboka din hyrbil i Nampula och samtidigt välja extratjänster. Välj vår GPS för att kunna köra till de närliggande städerna och sevärdheterna utan problem eller lägg till en extra förare för att få lite hjälp med körandet. Du hittar alla extratjänster på hemsidan, dessa kan skilja sig från andra kontor i landet. Det är värt att nämna att vi ej reserverar enskilda bilar vid bokningar, endast en bil ur fordonskategorin. Du kan dock alltid räkna med att dina extratjänster kommer att appliceras till den hyrbil från Nampula du hämtar ut.
Ta del av sevärdheter och vacker natur genom att hyra bil i Nampula hos Sixt

Ta del av sevärdheter och vacker natur genom att hyra bil i Nampula hos Sixt

Genom att hyra en bil i Nampula kan du köra till flera intressanta sevärdheter och städer i närheten. Den intressanta hamnstaden Nacala ligger cirka två och en halv timmas bilfärd från Nampula. Det är en stad som är väl värd att besöka, speciellt om du vill sola och bada. Den mest intressanta sevärdheten ligger dock cirka två timmar söder om Nacala, eller två och en halv timma om du kör hit direkt från Nampula. Vi syftar på ön Ilha de Mozambique, en fantastiskt vacker plats med unik arkitektur och historia.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Nampula

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Nampula.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Nampula?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Nampula. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Nampula?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Nampula

Kan jag boka en bil för en längre tid i Nampula?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Nampula?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Nampula

    Visa mer