Biluthyrning
Pemba
Fäll ihop
Moçambique // Pemba
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Pemba: Sixt biluthyrning online-bokning

Vid regionen Cabo Delgado, på den norra delen av Mocambique, finner du kuststaden Pemba. Vår biluthyrning i Pemba kan ge dig en utmärkt start på din vistelse i landet. Vi finns vid Pemba flygplats, något som gör det enklare för dig att hämta ut din bil när du anländer. Hos oss hittar du personbilar, kombibilar, minibussar och 4x4-bilar. Eftersom vägarna snabbt kan bli hala och leriga bör du överväga att hyra en bil i Pemba med fyrhjulsdrift, speciellt om du vill utforska landets vackra naturområden.

 
 • Pemba Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroporto de Pemba
  . Pemba

  Må. - Sö.07:00 - 19:00
  Helgdag07:00 - 19:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Vi på Sixt önskar dig hjärtligt välkommen till vår biluthyrning i Pemba

Du kan antingen komma in till vårt kontor och chansa på att vi har tillgängliga bilar eller förboka en hyrbil i Pemba via telefon eller vår hemsida. En fördel med att förboka på nätet är att du snabbt kan se vilka extratjänster vi erbjuder. Du kan hyra en bil i Pemba med våra extratjänster för att förenkla din vistelse i Mocambique och se till att den blir mer behaglig. Lägg exempelvis till en GPS för att kunna hitta till de närliggande städerna och sevärdheterna. Du kan även registrera en extra förare, lägga till en bilbarnstol eller ge din hyrbil i Pemba en skräddarsydd bilförsäkring. Tillvalstjänsterna skiljer sig mellan städer och kontor. Notera även att vi bara kan garantera en bil från fordonsgruppen och inte enskilda bilmodeller.

Pemba är en av landets vackraste kuststäder

Pemba är känd för sin enorma naturliga bukt, den tredje största i världen. Om du vill spendera dina dagar vid stranden är denna ort perfekt för dig. Staden bjuder på några av landets vackraste badplatser. Du kan även hyra en bil i Pemba för att utforska den vackra naturen. Norr om staden hittar du nämligen nationalparken Quirimbas. Det är inte ovanligt att hitta både elefanter, flodhästar och andra intressanta djur här. Varmt välkommen in till oss på Sixt! Vi ser fram emot ditt besök.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service