Biluthyrning i Pemba

 

Våra tjänster på Pemba

Vi på Sixt önskar dig hjärtligt välkommen till vår biluthyrning i Pemba

Vi på Sixt önskar dig hjärtligt välkommen till vår biluthyrning i Pemba

Vid regionen Cabo Delgado, på den norra delen av Mocambique, finner du kuststaden Pemba. Vår biluthyrning i Pemba kan ge dig en utmärkt start på din vistelse i landet. Vi finns vid Pemba flygplats, något som gör det enklare för dig att hämta ut din bil när du anländer. Hos oss hittar du personbilar, kombibilar, minibussar och 4x4-bilar. Eftersom vägarna snabbt kan bli hala och leriga bör du överväga att hyra en bil i Pemba med fyrhjulsdrift, speciellt om du vill utforska landets vackra naturområden.Du kan antingen komma in till vårt kontor och chansa på att vi har tillgängliga bilar eller förboka en hyrbil i Pemba via telefon eller vår hemsida. En fördel med att förboka på nätet är att du snabbt kan se vilka extratjänster vi erbjuder. Du kan hyra en bil i Pemba med våra extratjänster för att förenkla din vistelse i Mocambique och se till att den blir mer behaglig. Lägg exempelvis till en GPS för att kunna hitta till de närliggande städerna och sevärdheterna. Du kan även registrera en extra förare, lägga till en bilbarnstol eller ge din hyrbil i Pemba en skräddarsydd bilförsäkring. Tillvalstjänsterna skiljer sig mellan städer och kontor. Notera även att vi bara kan garantera en bil från fordonsgruppen och inte enskilda bilmodeller.
Pemba är en av landets vackraste kuststäder

Pemba är en av landets vackraste kuststäder

Pemba är känd för sin enorma naturliga bukt, den tredje största i världen. Om du vill spendera dina dagar vid stranden är denna ort perfekt för dig. Staden bjuder på några av landets vackraste badplatser. Du kan även hyra en bil i Pemba för att utforska den vackra naturen. Norr om staden hittar du nämligen nationalparken Quirimbas. Det är inte ovanligt att hitta både elefanter, flodhästar och andra intressanta djur här. Varmt välkommen in till oss på Sixt! Vi ser fram emot ditt besök.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Pemba

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Pemba.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Pemba?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Pemba. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Pemba?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Pemba

Kan jag boka en bil för en längre tid i Pemba?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Pemba?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Pemba

    Visa mer