Biluthyrning
Quelimane
Fäll ihop
Moçambique // Quelimane
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Quelimane: Sixt biluthyrning online-bokning

Vid Zambeziaprovinsens kust, i den centrala delen av Mocambique, ligger staden Quelimane. Om du planerar att besöka denna del av landet kan du med fördel hyra en bil i Quelimane från oss på Sixt. Du kan enkelt nå oss när du anländer till Quelimane flygplats. Vår biluthyrning i Quelimane erbjuder praktiska bilkategorier som personbil, kombibil, 4x4-bil och stora minibussar. Du kan antingen komma in till oss och hoppas att vi har en lämplig bil tillgänglig eller så kan du förboka en bil via vår hemsida.

 
 • Quelimane Flygplats
  Aeroporto de Quelimane
  11111 Quelimane

  Må. - Sö.07:00 - 19:00
  Helgdag07:00 - 19:00
  Boka på detta kontoret

 • Quelimane Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroporto de Quelimane
  11111 Quelimane

  Må. - Sö.07:00 - 19:00
  Helgdag07:00 - 19:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Skräddarsy din bil utefter dina behov hos Sixt biluthyrning i Quelimane

Vi är väl medvetna om att våra besökare har olika förutsättningar och behov när de besöker oss. Därför har vi inte bara en stor fordonsflotta med olika biltyper, vi har även extratjänster som kan användas för att anpassa din hyrbil från Quelimane. Ska du köra till stränder och sevärdheter som ligger en bit ifrån storstaden kan det vara bra att lägga till en GPS. Vi bjuder på en bilförsäkring från tredje part och kan även ge dig lite rabatt om du betalar din hyrbil från Quelimane direkt. Dessutom får du alltid mellan 100 till 200 kilometer per dag att använda helt fritt! Om den bilmodell du valde ut inte finns att tillgå när du kommer in till vårt kontor får du en lika bra bil från samma kategori som ersättning.

Se mer av Mocambique genom att hyra en bil i Quelimane

Avstånden mellan sevärdheterna i landet är stora. Om du exempelvis vill ta del av landets vackra natur kan du köra till nationalparken Gorongosa. Här finns både lejon, elefanter, zebror och många andra av de kända afrikanska djuren. Glöm inte bort att besöka den närliggande stranden, Zalala Beach, innan du kör från staden. Stranden ligger cirka 30 minuter öster om Quelimane, perfekt för lite sol och bad innan vidare äventyr inom landet. Välkommen in till oss när du vill hyra en bil i Quelimane.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service