Biluthyrning
Tete
Fäll ihop
Moçambique // Tete
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Tete: Sixt biluthyrning online-bokning

Mellan gränserna till Zimbabwe och Malawi ligger staden Tete. Vår biluthyrning vid Tete flygplats erbjuder praktiska bilkategorier, exempelvis minibussar, personbilar, kombibilar och de populära 4x4-bilarna. Om du vill kunna utforska landet Mocambique ett bekvämt sätt är våra fyrhjulsdrivna fordon högt rekommenderade. Beroende på vilken bil du väljer kan du få mellan 100 till 200 fria kilometer per dag!

 
 • Tete Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroporto de Tete
  11111 Tete

  Må. - Sö.07:00 - 19:00
  Helgdag07:00 - 19:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Använd vår hemsida för att anpassa din bil från Sixt biluthyrning i Tete

Förutom att du får fria kilometer kan du även lägga till extratjänster när du ska hyra en bil i Tete. Dessa hittar du enklast genom att boka din bil på nätet. Med extratjänsterna kan du se till att dina bilresor i Mocambique blir både bekvämare och säkrare. Du kan exempelvis hyra en bil från Tete med GPS, extraskydd till bilförsäkringen eller med en extra registrerad förare. Den lägsta åldern för att köra en av våra bilar är 21 år. Det är alltid bra att komma ihåg att vi bara kan lägga undan en hyrbil i Tete från bilkategorin vid en bokning. Det innebär att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller men att vi däremot alltid ser till att du får en bil från samma bilgrupp.

Utforska denna del av landet med en hyrbil från Tete

Om du vill köra till en unik och mäktig upplevelse bör du köra till den artificiella sjön Cahora Bassa. Här finns bland annat en enorm damm att besöka. Kom ihåg att du behöver ett skriftligt tillstånd från Hidroeléctrica de Cabora Bassa-kontoret i Tete innan du kör till den närliggande staden Songo. Genom att hyra en bil i Tete kan du köra till den vackra sjön på cirka två och en halv timma. Se till att du även hyr en guide som kan visa dig runt i området och har du tur kan du se flera av de klassiska afrikanska djuren under din vistelse! Kom in till oss på Sixt så berättar vi gärna mer.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service