Biluthyrning i Tete

 

Våra tjänster på Tete

Använd vår hemsida för att anpassa din bil från Sixt biluthyrning i Tete

Använd vår hemsida för att anpassa din bil från Sixt biluthyrning i Tete

Mellan gränserna till Zimbabwe och Malawi ligger staden Tete. Vår biluthyrning vid Tete flygplats erbjuder praktiska bilkategorier, exempelvis minibussar, personbilar, kombibilar och de populära 4x4-bilarna. Om du vill kunna utforska landet Mocambique ett bekvämt sätt är våra fyrhjulsdrivna fordon högt rekommenderade. Beroende på vilken bil du väljer kan du få mellan 100 till 200 fria kilometer per dag!Förutom att du får fria kilometer kan du även lägga till extratjänster när du ska hyra en bil i Tete. Dessa hittar du enklast genom att boka din bil på nätet. Med extratjänsterna kan du se till att dina bilresor i Mocambique blir både bekvämare och säkrare. Du kan exempelvis hyra en bil från Tete med GPS, extraskydd till bilförsäkringen eller med en extra registrerad förare. Den lägsta åldern för att köra en av våra bilar är 21 år. Det är alltid bra att komma ihåg att vi bara kan lägga undan en hyrbil i Tete från bilkategorin vid en bokning. Det innebär att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller men att vi däremot alltid ser till att du får en bil från samma bilgrupp.
Utforska denna del av landet med en hyrbil från Tete

Utforska denna del av landet med en hyrbil från Tete

Om du vill köra till en unik och mäktig upplevelse bör du köra till den artificiella sjön Cahora Bassa. Här finns bland annat en enorm damm att besöka. Kom ihåg att du behöver ett skriftligt tillstånd från Hidroeléctrica de Cabora Bassa-kontoret i Tete innan du kör till den närliggande staden Songo. Genom att hyra en bil i Tete kan du köra till den vackra sjön på cirka två och en halv timma. Se till att du även hyr en guide som kan visa dig runt i området och har du tur kan du se flera av de klassiska afrikanska djuren under din vistelse! Kom in till oss på Sixt så berättar vi gärna mer.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Tete

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Tete.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Tete?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Tete. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Tete?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Tete

Kan jag boka en bil för en längre tid i Tete?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Tete?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Tete

    Visa mer