Biluthyrning
Nicaragua
Fäll ihop
Nicaragua
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Nicaragua Sixt Biluthyrning

Ta möjligheten att få se så mycket som möjligt under en vistelse i landet genom att hyra bil i Nicaragua. Oavsett om du vill köra långa bil på landsbygden eller befinna dig inne i en myllrande stadskärna har vi på Sixt en hyrbil i Nicaragua som motsvarar dina behov. Välj bland en rad olika modeller från vår omfattande fordonsflotta som har något för såväl privat- som affärsresan. Med billar i klasserna ekonomi och lyxbil har vi fordon som passar varje storlek på plånboken. Fråga oss vad vi kan erbjuda på vår lokala biluthyrning i Nicaragua.

Sixt biluthyrning i Nicaragua

På Sixt kan vi erbjuda bilar som 4x4, SUVs och sportiga cabrioleter. Utöver att kunna hitta den bilen som bäst matchar dina behov under en resa i Nicaragua kan vi dessutom tillgodose våra kunder med en rad olika tilläggstjänster. Familjen som reser med små barn kan till exempel behöva en bilbarnstol. Om ni är fler som kör i landet är det smidigt att kunna addera en extra förare. Om det är första gången du kör i landet finns även tillvalet satellitnavigering som hjälper dig att hitta även på de krångligare vägarna. Vi ser fram emot att guida dig genom våra olika tillval när du väljer att hyra bil i Nicaragua.

Körregler som gäller i Nicaragua

När man kör i utlandet är det bra att tänka på att trafikreglerna kan komma att skilja sig åt mot hemma. För att göra det lättare att hyra bil i Nicaragua har vi listat några praktiska tips.

  • Tänk på att anpassa körningen till den lokala stilen

Vad man kan se med hyrbil i Nicaragua

Det finns massor att se i landet och med en hyrbil tar du dig enkelt till allt du vill hinna med att se på resan. Kör till Little corn island för att sedan en kortare körsträcka bort på tillgång till Granada. Isla de Ometepe erbjuder fantastisk natur där du kan prova på flera olika fritidsaktiviteter. Med din hyrbil styr du enkelt över din resa och får chansen att hinna med så mycket som möjligt.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service