Biluthyrning
Glomfjord
Fäll ihop
Norge // Glomfjord
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Glomfjord: Sixt biluthyrning online-bokning

I Nordland fylke finner du vår biluthyrning i Glomfjord. Här på plats har vi 4x4-bilar, personbilar, kombibilar och minibussar för alla typer av aktiviteter och resenärer, oavsett om du söker ett fordon i ekonomi- eller premiumklassen. Är du här för affärer eller för att utforska den närliggande glaciären? Besök vår biluthyrning i Glomfjord när du behöver en passande bil för just din resa i norra Norge. Hos oss på Sixt är du alltid varmt välkommen!

 
 • Glomfjord/Euro Hotel
  Postboks 10
  8160 Glomfjord

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Glomfjord/Euro Hotel

  Sixt Biluthyrning
  Postboks 10
  8160 Glomfjord

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Skräddarsydda bilar hos Sixt biluthyrning i Glomfjord

Att hyra bil i Glomfjord är praktiskt om du vill kunna köra till olika platser på egen hand. I området är det oftast regnigt men samtidigt soligt, och under sommaren lyser solen dygnet runt. Vintertid kan klimatet vara både mörkt och kallt. När du ska hyra bil i Glomfjord från oss på Sixt har vi detta nordliga läge i åtanke, bland annat genom att inkludera både grundförsäkringar och vinterdäck. Du får även 100 fria kilometer med en hyrbil från Glomfjord. Vilka tillvalstjänster som är inkluderade varierar mellan våra kontor. Du kan även utrusta din hyrbil i Glomfjord med en navigator som hjälper dig att enkelt hitta till dina destinationer. Vi kan tyvärr inte garantera specifika bilmodeller, däremot reserverar vi en motsvarande bil från den valda kategorin.

Att hyra bil i Glomfjord ger dig frihet

Det finns mycket att utforska i Glomfjord, speciellt om du är intresserad av spännande naturupplevelser. I närheten har du bland annat Fykantrappan, ett historiskt område med en trappa som går hela vägen upp till toppen av ett berg. Du kan även köra till Foröy, vägen dit bjuder på enastående vyer av Norges näst största glaciär, Svartisen. Kör du västerut med din hyrbil från Glomfjord kommer du till Selstad, Neverdal och Örnes. Hur du än bestämmer dig för att spendera din tid här i Norge kan vi på Sixt se till att du får en bil som passar perfekt för just din resa.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service