Biluthyrning
Heimdal
Fäll ihop
Norge // Heimdal
Change details

Hyra bil i Heimdal: Sixt biluthyrning online-bokning

I mellersta Norge, söder om storstaden Trondheim, ligger vår biluthyrning i Heimdal. Vi har flera bilkategorier som du kan välja mellan när du vill hyra bil i Heimdal - allt från bekväma personbilar och rymliga kombibilar till 4x4 eller stora minibussar. Vi tillhandahåller fordon för olika budgetar, oavsett om du önskar en ekonomibil eller en bil i premiumklassen. Välkommen till vår biluthyrning i Heimdal!

 
 • Heimdal/Trondheim

  Sixt Biluthyrning
  Kvenildmyra 3
  7072 Heimdal, Trondheim

  Må. - Fr.07:30 - 16:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Skräddarsydda lösningar med Sixt biluthyrning i Heimdal

Att hyra bil i Heimdal är enkelt när du bokar den via vår hemsida. Här kan du välja vilken typ av bil du vill hyra och även om du vill använda dig av våra tillvalstjänster för att anpassa din bil. Vi vet att klimatet i Norge kan vara kallt och i vissa fall halt. Därför ser vi inte bara till att våra bilar är varma och bekväma att köra, vi inkluderar även vinterdäck när det behövs. Du får dessutom 100 fria kilometer samt olika grundförsäkringar som du kan uppgradera vid behov. Ett tips är att satsa på en fyrhjulsdriven bil när du ska hyra bil i Heimdal, du vet aldrig när du behöver mer kraft i motorn. Vi kan inte reservera specifika bilmodeller utan endast en bil från den valda kategorin. Notera även att våra tillvalstjänster varierar mellan våra olika kontor i landet.

Utforska kusterna och fjordarna med en hyrbil från Heimdal

Heimdal är en trevlig stad att ha som bas när du ska utforska denna del av Norge. Härifrån tar du dig snabbt vidare till Trondheim, en av de mest populära städerna i den norra delen av landet. Här finns en mysig stadskärna, flera restauranger och kaféer samt olika festivaler som hålls under året. Med en hyrbil från Heimdal har du även nära till Bymarka, ett naturreservat som är perfekt för de som gillar att vandra bland djur och natur.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice