Biluthyrning
Kaupanger
Fäll ihop
Norge // Kaupanger
Change details

Hyra bil i Kaupanger: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Kaupanger. Vi tillhandahåller passande hyrbilar för olika typer av resor. Välj bland ekonomi- och premiumfordon från olika bilkategorier. Kanske behöver du en kombibil för familjesemestern eller en smidig personbil för affärsresan? Eller vad sägs om en modern minibuss för er som reser tillsammans i grupp? Samtliga av våra fordon kan du även anpassa ytterligare med hjälp av våra tillvalstjänster. För att smidigt hyra bil i Kaupanger bokar du enkelt en kategori via vår hemsida.

  • Inget kontor hittades i staden

Välkommen till Sixt biluthyrning i Kaupanger

När du besöker vår biluthyrning i Kaupanger kan du snabbt komma iväg med din bil om du har förbokat på nätet. Välj en bilkategori på hemsidan och utrusta bilen med några av våra tillvalstjänster för att anpassa bilen efter dina egna behov. Vi inkluderar vinterdäck om underlaget är halt, plus att vi även bjuder på olika grundförsäkringar. Du kan välja om du vill uppgradera skyddspaketen, boka bilbarnstol, registrera en extra förare eller om du vill ha en navigator installerad. Att hyra bil i Kaupanger med navigator kan vara klokt om du inte känner till området så väl. Utbudet av tillvalstjänster varierar mellan våra olika kontor. Att genom hemsidan hyra bil i Kaupanger innebär att du reserverar en bil från vald fordonsgrupp. Vi kan däremot inte garantera specifika bilmodeller.

En hyrbil från Kaupanger underlättar din vistelse i Norge

Kaupanger ligger i hjärtat av landet och är omgivet av spektakulär natur, höga berg och vackra fjordar. Här finns även imponerande arkitektur att beskåda, som exempelvis Kaupanger Stave Church, en kyrka från år 1140 som används än idag. Här finns dock byggnader med rötter som sträcker sig hela vägen till år 1800 före Kristus. Med en hyrbil från Kaupanger når du enkelt runt till andra närliggande städer i regionen, bland annat Laerdal, Sogndalsfjöra och Leikanger. Upptäck de vackra vyerna på egen hand med en hyrbil från Sixt i Kaupanger!

 
 

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice