Biluthyrning
Oernes
Fäll ihop
Norge // Oernes
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Örnes: Sixt biluthyrning online-bokning

Högt upp i Norge finner du Sixt biluthyrning i Örnes, i Nordland fylke. Landskapet här är spektakulärt och du kan enkelt utforska området med en hyrbil från Örnes. Vi erbjuder både personbil, kombibil, 4x4-bil med kraftfull motor och minibuss. Besök vår biluthyrning i Örnes när du behöver ett transportmedel som passar just din resa i Norge.

 
 • Ørnes

  Sixt Biluthyrning
  Idrettsveien 53
  8151 Ørnes

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Välkommen till Sixt biluthyrning i Örnes

Det finns flera fördelar med att hyra bil i Örnes hos oss på Sixt. Det handlar inte bara om att vi har flera kategorier med bilar som du kan välja mellan i vår fordonsflotta. Vi har även tillvalstjänster och med hjälp av dessa kan du förbättra vistelsen ytterligare. Vi inkluderar 100 fria kilometer per dag, olika grundförsäkringar samt vinterdäck om det är halt på vägarna, något det snabbt kan bli uppe i norra Norge. Välj själv om du vill hyra bil i Örnes utrustad med bilbarnstol eller varför inte en navigator som hjälper dig att hitta rätt på de norska vägarna. Tillvalstjänsterna varierar mellan kontoren och det gör även bilutbudet. Du bokar smidigt en hyrbil i Örnes via vår hemsida. Vi reserverar en bil från vald kategori men kan inte garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller. Välkommen till de vackra fjordarnas land!

Genom att hyra bil i Örnes har du frihet att utforska området på egen hand

Staden Örnes bjuder inte bara på oändliga vyer av vacker natur. Från Örnes kan du snabbt köra vidare till flera fina städer och besöka populära sevärdheter i området. Kör du österut kommer du till Neverdal, Selstad, Glomfjord och till slut även till sjön Fykanvatnet. Här finner du Fykantrappan, en lång trappa som går hela vägen uppför ett berg. Hur du än väljer att spendera din tid här kan du räkna med att din hyrbil från oss på Sixt håller dig bekväm, varm och säker.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service