Biluthyrning
Sarpsborg
Fäll ihop
Norge // Sarpsborg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sarpsborg: Sixt biluthyrning online-bokning

Hos oss på Sixt biluthyrning i Sarpsborg tillhandahåller vi bilar för varierande ändamål. Vi erbjuder smidiga personbilar, rymliga kombibilar och kraftfulla 4x4-bilar. För er som reser i större sällskap erbjuder vi även minibussar som rymmer mellan sju till nio personer. Varmt välkommen att hyra bil hos Sixt i Sarpsborg!

 
 • Sarpsborg

  Sixt Biluthyrning
  Johan Gundersens vei 2
  1711 Sarpsborg

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Praktiska tillvalstjänster hos Sixt biluthyrning i Sarpsborg

När det kommer till att hyra rätt bil i Sarpsborg finns det flera tillvalstjänster som du kan använda för att anpassa och förbättra din resa i Norge. Familjer med barn kan exempelvis se till att er hyrbil i Sarpsborg är utrustad med en passande barnstol. Vi har även en praktisk navigator som du kan använda för att hitta rätt, perfekt för både turister och affärsresenärer. Både bilkategorierna och tillvalstjänsterna finner du här på hemsidan. Vi bjuder på 100 fria kilometer per dag plus olika grundförsäkringar. Är det halt ser vi till att förse din bil med vinterdäck. Med en hyrbil i Sarpsborg kan du utforska, upptäcka och på egen hand bevittna varför Norge anses vara ett av världens vackraste länder. Kom ihåg att vi inte garanterar specifika bilmodeller men att vi reserverar en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori.

Kör smidigt vidare från vår biluthyrning i Sarpsborg

Med en hyrbil i Sarpsborg tar du dig smidigt mellan sevärdheterna i denna del av Norge. Sarpsborg ligger nära den svenska gränsen samt den populära storstaden Fredrikstad. Hit tar det bara 20 minuter med bil. Via E6:an når du fram till Svinesund på knappt en halvtimme. I centrala Sarpsborg kan du bland annat besöka Storbyen, ett stort köpcentrum med prisbelönt arkitektur. Bara en kvart från stadskärnan finns det även bra skidmöjligheter om du kör norrut med din hyrbil från Sarpsborg till Kjerringåsen via Fv114. När du väljer att hyra bil i Sarpsborg hos oss på Sixt kan du se fram emot en bekväm och säker resa i Norge!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service