Biluthyrning
Sogndal
Fäll ihop
Norge // Sogndal
Change details

Hyra bil i Sogndal: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sogndal i hjärtat av Norge. Vår biluthyrning i Sogndal har flera typer av bilar för dig att välja mellan. Oavsett om du är här på en arbetsresa, för att vandra bland berg och skog eller för att beskåda de vackra fjordarna tillhandahåller vi på Sixt en passande hyrbil för din resa i Sogndal. Vi har personbilar, kombibilar, minibussar och starka 4x4-bilar i vår flotta av fordon.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning mellan fjordarna i Sogndal

Från sitt läge bland fjordarna i mellersta Norge attraherar Sogndal flera typer av turister och resenärer. På vår hemsida kan du finna en passande hyrbil i Sogndal och sedan anpassa den med våra tillvalstjänster. Genom att hyra bil på en av våra stationer i Sogndal kan du se fram emot en flexibel vistelse i Norge. Vi bjuder på 100 fria kilometer om dagen och vinterdäck vid halt underlag. Dessutom ingår vissa grundförsäkringar som du kan utöka vid behov. Reser ni i grupp och vill dela upp körningen går det bra att registrera en extra förare till er hyrbil i Sogndal. Här på hemsidan jämför du vilka tillval och fordon som erbjuds på våra olika kontor och kan sedan enkelt genomföra din bokning. Vi reserverar en bil från vald kategori, men kan inte garantera tillgängligheten av specifika bilmodeller.

Vår biluthyrning i Sogndal berikar din resa i Norge

Genom att hyra bil i Sogndal kan du enkelt besöka regionens sevärdheter. Kör du västerut kommer du till den vackra staden Leikanger. Vägen dit går längst kusten och är full av riktigt vackra vyer. Du kan även köra till Kaupanger genom att hyra bil i Sogndal, resan tar endast 20 minuter med bil österut. Här finns den välkända Stavekyrkan, en uråldrig träkyrka som användas än idag. Se även till att besöka Nærøyfjord med båtturen från Sogndal, en av världens trångaste fjordar och bland de mest spektakulära.

 
 

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice