Biluthyrning
Vösendorf
Fäll ihop
Österrike // Vösendorf
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Vösendorf: Sixt biluthyrning online-bokning

Med en hyrbil från Sixt biluthyrning i Voesendorf kan du få en bättre start på din resa och se till att du maximerar din vistelse i Oesterrike. Vi vet att logistik och transport kan vara något som normalt skapar problem på resan, oavsett om du är här i jobbet eller med familjen. Därför är vårt utbud framtaget för att passa alla typer av önskemål. Våra bilar finns i kategorier som ekonomi, minibuss, lyxbil, cabriolet och 4x4, allt för att just dina behov ska tillgodoses med hjälp av en hyrbil i Voesendorf.

 
 • Wien/Voesendorf
  Ortsstrasse 18 A
  2331 Vösendorf

  Må. - Fr.06:00 - 19:00
  Lö.07:00 - 13:00
  Sö.08:00 - 12:00
  Helgdag08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Wien/Voesendorf

  Sixt Biluthyrning
  Ortsstrasse 18 A
  2331 Vösendorf

  Må. - Fr.06:00 - 19:00
  Lö.07:00 - 13:00
  Sö.08:00 - 12:00
  Helgdag08:00 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Voesendorf

Vi på Sixt har en mångårig erfarenhet av biluthyrning i Voesendorf och det har gett oss de bästa förutsättningarna för att hjälpa dig med dina frågor. En av de främsta fördelarna med att hyra bil i Voesendorf hos oss är att vi alltid ger dig en bil som är individuellt anpassad enligt dina kriterier. Du har inte bara möjlighet att välja en kategori av bilar utan du kan också beställa extratjänster som bilbarnstol och GPS för att sätta din egen prägel på din hyrbil i Voesendorf. Däremot kan vi inte garantera specifika bilmodeller vid din beställning.

Voesendorf, mitt i naturen

Voesendorf är ingen stad som du besöker för att få ta del av ett myllrande stadsliv. Istället kommer de flesta resenärerna hit för att avnjuta en miljö och omgivning i världsklass. När du väljer att hyra bil i Voesendorf kan du enkelt ta dig till någon av alla spaorter som ligger i närheten. Semmering och Bad Schönau är bara två exempel på kurorter i närheten. Den här delen av Oesterrike lockar många inhemska turister vilket ger dig en unik autentisk känsla. Med ditt utgångsläge i Voesendorf kan du också öka österut över gränsen till Tjeckien för att uppleva ytterligare en kultur. Vi på Sixt planerar gärna din resa tillsammans med dig vid vår biluthyrning i Voesendorf.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service