Biluthyrning
Sohar
Fäll ihop
Oman // Sohar
Change details

Hyra bil i Sohar: Sixt biluthyrning online-bokning

Sohar är en kuststad som ligger cirka två timmar väster om huvudstaden Muscat. De flesta turister som besöker staden dras till de rena och vackra stränderna samt stadens alla arkeologiska sevärdheter. Vår biluthyrning i Sohar har 4x4-bilar, personbilar och kombibilar. Oavsett vilken hyrbil i Sohar du väljer kommer du att kunna köra till dessa sevärdheter på ett smidigt sätt men eftersom våra 4x4-bilar har starkare motorer kan det kännas skönare och bekvämare med dessa.

 
 • Sohar
  Way 3801, Building 280
  100 Sohar

  Må. - To.08:00 - 13:30
   14:00 - 17:00
  Sö.08:00 - 13:30
   14:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Sohar

  Sixt Biluthyrning
  Way 3801, Building 280
  100 Sohar

  Må. - To.08:00 - 13:30
   14:00 - 17:00
  Sö.08:00 - 13:30
   14:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Sohar, Oman

När du ska hyra en bil i Sohar kan du både använda vår hemsida, ringa till kontoret eller helt enkelt göra ett besök på plats. Det är dock säkrast att förboka en hyrbil i Sohar, speciellt om du är här under högsäsongen. Vid en bokning kan vi endast reservera en av våra bilar från den fordonskategori du väljer. Med våra tillvalstjänster kan du anpassa bilen så att den har det du behöver för din resa. Bilarna och tillvalstjänsterna varierar mellan våra kontor. Om du exempelvis är här med familjen kan du med fördel välja att hyra en bil från Sohar som kommer med bilbarnstol, ett utökat försäkringspaket och en navigator. På så sätt kommer din vistelse i Oman att bli både bekväm, smidig och säker.

Genom att hyra en bil i Sohar kan du utforska landets sevärdheter

När du har en egen bil i Sohar kan du inte bara köra till alla vackra platser runt om i staden, som exempelvis Sallan Park, Sohar Royal Gardens, slottet i Sohar och den långa stranden. Du kan även ta dig till sevärdheterna utanför stadsgränserna på ett enkelt sätt. Om du ska köra till huvudstaden kan du besöka både SahamFort och Mugabsha Fort på vägen dit. Låt oss på Sixt hjälpa dig med transporten när du är här. Vi ser fram emot ditt besök!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa byiluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice