Biluthyrning
Boquete
Fäll ihop
Panama // Boquete
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Boquete: Sixt biluthyrning online-bokning

Boquete är en liten stad i Panama, öster om vulkanen Barú. Trots sin ringa storlek är det en populär ort i landet, både bland turister och lokalinvånare. Planerar du att utforska denna del av Panama kan du hyra en bil i Boquete hos oss på Sixt. Vi erbjuder personbilar, kombibilar och våra praktiska fyrhjulsdrivna bilar. Ska du köra långt och länge rekommenderar vi våra starkare 4x4-bilar och SUV. På så sätt minimerar du risken att fastna med din hyrbil från Boquete. Boka er bil online redan idag. Är ni en stor grupp som ska hyra en bil från Boquete kan ni välja en av våra minibussar.

 
 • David Flygplats E. Malek
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  Må. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • David Flygplats E. Malek

  Sixt Biluthyrning
  Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David

  Må. - Sö.08:00 - 17:00
  Helgdag08:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Boquete förenklar din vistelse i detta vackra land

Att hyra en bil i Boquete går både snabbt och smidigt när du bokar via vår hemsida. Här kan du se alla bilkategorier som är tillgängliga och du kan dessutom välja bland våra extratjänster. Det är alltid bra att notera att vi endast reserverar en av bilarna från vald fordonskategori. Du kan dock alltid räkna med att få dina tillvalstjänster applicerade till din hyrbil från Boquete. Du kan lägga till bilbarnstol, låta en GPS navigera dig till dina destinationer eller registrera att du behöver en extra förare som avlastar dig då och då. Det finns flera tillvalstjänster att välja och dessa varierar mellan våra olika kontor. Använd hemsidan för att själv skräddarsy utrustningen till din hyrbil från Sixt.

Med rätt bil kan du få ut mer av din vistelse i Panama

Det är något speciellt med att utforska landet mellan Syd- och Nordamerika på egen hand. Från biluthyrningen i Boquete kan du köra till vulkanen eller vidare söderut mot sydkusten. Ett tips är att köra till den norra kusten och staden Almirante. Härifrån kan du ta en färja över till ön Bocas del Toro. Bilfärden från Boquete till Almirante och Bocas del Toro är fylld av spännande sevärdheter och vackra vyer. Destinationen är dessutom väl värd resan, då det är en av de vackraste öarna i hela landet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service