Biluthyrning
Trujillo
Fäll ihop
Peru // Trujillo
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Trujillo: Sixt biluthyrning online-bokning

Om du vill hyra bil i Trujillo kan du vända dig till oss. Sixt Biluthyrning i Trujillo har ett stort utbud av bilar som du kan välja mellan. Oavsett om du är i Peru på tjänsteresa eller semester kan du hitta en bil som passar för din vistelse. Vi erbjuder personbilar, kombibilar, 4x4- och även lastbilar. Om du anländer via Trujillo flygplats kan du enkelt nå vårt kontor. Hämta ut en lyxbil direkt när du landat eller förboka en hyrbil i Trujillo som passar just din ekonomi via vår hemsida.

 
 • Trujillo Flygplats
  Ruta al Aeropuerto 104
  13000 Trujillo

  Må. - Sö.06:00 - 24:00
  Helgdag06:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Trujillo Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Ruta al Aeropuerto 104
  13000 Trujillo

  Må. - Sö.06:00 - 24:00
  Helgdag06:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Hos Sixt Biluthyrning i Trujillo kan du förboka bilen online

Många resenärer föredrar att ha allt färdigt inför den stundande resan till Peru. Genom att förboka din hyrbil i Trujillo via vår hemsida kan du säkerställa att ännu en praktisk detalj på resan är under kontroll. Det finns många fördelar med att förboka en bil, som till exempel att kunna lägga till praktiska tillvalstjänster. Om du besöker landet tillsammans med familj eller vänner rekommenderar vi tillvalstjänsterna GPS-navigator och bilbarnstolar, beroende på barnens åldrar. När du bokar din bil online, tänk på att vi endast reserverar en bil från fordonsgruppen. Du får dock alltid alla valda tillvalstjänster.

Trujillo bjuder på sol, bad, höga surfvågor och antika ruiner

Trujillo tillhör regionen La Libertad och ligger i den nordvästra delen av Peru, vid kusten. Det finns spår av flera prekeramiska och prekolumbianska civilisationer, speciellt i form av antika tempel och byggnader. Om du besöker staden bör du definitivt besöka dessa platser. Ruinerna vid Chan Chan och det välbevarade soltemplet vid Huaca de la Luna y Sol är två av flera populära sevärdheter i staden. Regionen är även känd för att tillverka läderskor av hög kvalitet. Passa på att besöka de historiska centrala stadsdelarna och se om du kan hitta ett par nya handgjorda läderskor i din storlek. Genom att hyra bil i Trujillo kan du köra till både dessa sevärdheter och många fler. Välkommen till Sixt kontor när du behöver hyra bil i Trujillo.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service