Biluthyrning
Goleniow
Fäll ihop
Polen // Goleniow
Change details

Hyra bil i Goleniow: Sixt biluthyrning online-bokning

För att få ut så mycket som möjligt av din tid i nordvästra Polen föreslår vi att du hyr en bil på Sixt biluthyrning i Goleniow. I Sixt omfattande fordonsutbud kan du hitta det mesta i spannet mellan en lyxbil, en ekonomi-variant, mellan en cabriolet och 4x4 och mellan en småbil och en minibuss. Vår biluthyrning i Goleniow är dock något mer blygsam: här har vi endast fordonskategorin person- och kombibilar. Vi är övertygade om att du kommer att hitta ett passande fordon, så varmt välkommen att hyra bil i Goleniow hos Sixt!

  • Inget kontor hittades i staden

Utforma din hyrbil i Goleniow efter eget huvud

Vår biluthyrning i Goleniow tar emot alla typer av kunder. För att möta vitt skilda önskemål erbjuder vi en rad olika tilläggstjänster när du ska hyra bil i Goleniow. Hittar du inte så bra i den här delen av Polen kan det till exempel vara en god idé att välja till satellitnavigering, och reser du med små barn är en bilbarnstol nästan ett måste. Var även god att notera att vid hyra av bil i Goleniow garanterar vi en fordonskategori, men ej en specifik bilmodell.

Se mer med din hyrbil i Goleniow

Mellan åren 1630 och 1720 tillhörde Goleniow Sverige, men det märks inte mycket i dagens stadsbild. Däremot finns delar av stadens medeltida försvarsanläggningar bevarade, så som den gamla stadsporten Brama Wolińska och ännu äldre rester av den medeltida stadsmuren i området mellan floden Ina och Katarinakyrkan. Två mil söderut ligger den betydligt större staden Szczecin. Missa inte gamla stan, som återuppbyggdes på 1990-talet, efter att ha bombats hårt under Andra världskriget. Missa inte heller Szczecins nationalmuseum, beläget på Staromłyńska-gatan, med konst av äldre polska mästare. Som så många andra museum är det stängt på måndagar. Sugen på mer storstadsliv? Berlin ligger bara 18 mil bort.

 
 

Your benefits with Sixt

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
  • Miles & More - Earn miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Utmärkt 24/7 kundservice