Biluthyrning
Castelo Branco
Fäll ihop
Portugal // Castelo Branco
Change details

Hyra bil i Castelo Branco: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut mesta möjliga av din vistelse i centrala Portugal genom att hyra på Sixt biluthyrning Castelo Branco. Oavsett om du vill hyra en lyxbil, minibuss, cabriolet, 4x4 eller en enkel småbil står Sixt omfattande fordonspark till din tjänst via våra många hyrkontor i Portugal. På vår biluthyrning i Castelo Branco är vårt utbud något mer begränsat: här erbjuder vi endast bilar ur kategorin personbilar och kombibilar. Varmt välkommen till vår biluthyrning i Castelo Branco.

 
 • Azorerna Faial Flygplats
  Aeroporto da Horta
  9900-321 Castelo Branco

  Må. - Sö.08:00 - 19:00
  Boka på detta kontoret

 • Azorerna Faial Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Aeroporto da Horta
  9900-321 Castelo Branco

  Må. - Sö.08:00 - 19:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Skräddarsy din hyrbil i Castelo Branco

Kunderna som kommer för att hyra bil i Castelo Branco gör det av många olika anledningar. Några reser i affären, medan andra är på semester. För att kunna tillmötesgå en rad olika önskemål och behov, erbjuder Sixt ett antal olika tilläggstjänster. Hittar du inte så väl i trakten kan det till exempel kännas tryggt med en satellitnavigering i din hyrbil, medan det samma gäller för bilbarnstolar om du reser med små barn. Var även god att notera att vid hyra av bil i Castelo Branco garanterar vi din bokade fordonskategori, men inte en speciell fordonsmodell.

Åk på upptäcktsfärd med din hyrbil i Castelo Branco

Castelo Branco betyder bokstavligt vitt slott, ett namn som stammar från en romersk befästningsanläggning som tidigare fanns här. På 1200-talet byggde sedan Tempelriddarna ett slott på samma plats, kullen Monte da Cardosa, med tillhörande murar och försvarsanläggningar. Från murarna har du en fin utsikt över staden nedanför. Den som vill veta mer om stadens historia bör besöka museet Museu Francisco Tavares Proença Júnior. Missa inte heller den vackra barockparken Jardim do Paço Episcopal. Den som har valt att hyra bil i Castelo Branco tar sig enkelt de 14 milen i nordvästlig riktning till Coimbra, en stad vars kulturliv och ekonomi domineras av dess anrika universitet. Missa inte att vandra i den botaniska trädgården.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa byiluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice