Biluthyrning
St-Gilles Les Bains
Fäll ihop
Reunion // St-Gilles Les Bains
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i St-Gilles Les Bains: Sixt biluthyrning online-bokning

Saint-Gilles les Bains är den västligaste staden på ön Réunion. Denna lilla paradisö hittar du öster om Madagaskar. Det är en fransk ö med en unik kultur. Med en hyrbil i Saint-Gilles les Bains kan du upptäcka influenser från Frankrike, Indien och andra kulturer från både Europa och Afrika. Vi på Sixt har bilkategorier som täcker alla typer av vistelser här. Du hittar både ekonomi- och lyxbil samt stora bilar som minibussar. Vi erbjuder personbilar, kombibilar, SUV, 4x4-bilar, sportbilar och cabrioleter.

 
 • La Reunion Roland G. Flygpl.
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  Må. - Sö.06:30 - 21:00
  Helgdag06:30 - 21:00
  Boka på detta kontoret

 • La Reunion Roland G. Flygpl.

  Sixt Biluthyrning
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  Må. - Sö.06:30 - 21:00
  Helgdag06:30 - 21:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Börja din resa idag genom att boka en bil från Sixt biluthyrning i Saint-Gilles les Bains

Det är enkelt att hyra en bil i Saint-Gilles les Bains. Du är välkommen att besöka oss om du redan är här eller förboka en hyrbil genom att ringa eller använda hemsidan. Det lättaste är att hyra en bil i Saint-Gilles les Bains via vår hemsida. Då kan du även välja bland våra bokningsbara tillvalstjänster. Du kan registrera en extra förare, lägga till bilbarnstol eller ange att du vill ha en GPS. Vi har flera tillvalstjänster som du kan använda för att skräddarsy din hyrbil från Saint-Gilles les Bains. Tänk på att dessa kan variera mellan våra kontor. Det är även värt att notera att vi endast reserverar en bil från bilgruppen du väljer när du bokar.

En ö med otaliga stränder och vackra sevärdheter

Allt du behöver för att kunna spendera en härlig och avslappnande semester hittar du i staden Saint-Gilles les Bains. Här finns exempelvis vackra stränder, en mysig botanisk trädgård och ett intressant akvarium. Réunion har dock mer att erbjuda än bara denna populära stad. Genom att hyra en bil i Saint-Gilles les Bains kan du utforska öns alla hemligheter och sevärdheter på egen hand. Det finns alltid något nytt att se och göra när du har en egen bil, från de närliggande vattenfallen till den spektakulära nationalparken i hjärtat av ön. Välkommen till vår biluthyrning i Saint-Gilles les Bains

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service