Biluthyrning
St-Pierre
Fäll ihop
Reunion // St-Pierre
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i St-Pierre: Sixt biluthyrning online-bokning

Saint-Pierre är en stad på den södra delen av ön Réunion. Det är en lugn stad med en vacker botanisk trädgård, perfekt för att ladda batterierna efter en lång dag. Vår biluthyrning i Saint-Pierre gör det möjligt för dig att utforska de närliggande städerna och stränderna på ett smidigt sätt. Vi har ett utbud som består av alla möjliga typer av bilkategorier, från sportbilar, lyxbilar och cabrioleter till personbilar, kombibilar och 4x4-bilar. Använd vår hemsida för att enkelt hyra en bil i Saint-Pierre.

 
 • La Reunion Roland G. Flygpl.
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  Må. - Sö.06:30 - 21:00
  Helgdag06:30 - 21:00
  Boka på detta kontoret

 • La Reunion Roland G. Flygpl.

  Sixt Biluthyrning
  La Réunion Airport
  97438 Sainte Marie

  Må. - Sö.06:30 - 21:00
  Helgdag06:30 - 21:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixt biluthyrning i Saint-Pierre har bilkategorier för alla typer av resenärer

Du kan välja en hyrbil i Saint-Pierre som passar just din vistelse. Vill du kunna upptäcka öns vackra stränder genom att köra utmed kusten? Våra personbilar och kombibilar passar för det mesta, speciellt om du dessutom använder våra extratjänster för att skräddarsy din hyrbil från Saint-Pierre. Vill du utforska vulkanen i hjärtat av ön? Du kan med fördel hyra en bil från Saint-Pierre från vårt 4x4-utbud och utrusta den med en navigator. Ett tips är att även lägga till extraskydd till bilförsäkringen. Vi garanterar bara att du får ett fordon från vald fordonskategori. Vi ser dock alltid till att alla dina tillvalstjänster appliceras till den bil du hämtar ut.

Genom att hyra en bil i Saint-Pierre kan du utforska hela ön

Réunion erbjuder mycket att se och göra, från de spännande städerna till de mysiga byarna. Du kan köra till härliga vattenfall, otroliga stränder, vackra naturreservat eller den stora vulkanen med spektakulära vyer. Ta del av öns unika kultur som blandar influenser från både Europa, Afrika och Asien. Denna franska ö har en välutvecklad infrastruktur, något som gör den perfekt för bilutflykter. Boka din bil hos oss på Sixt med hemsidan eller genom att komma in till vårt kontor. Vi ser alltid fram emot att få träffa nya besökare!

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service