Biluthyrning
Baia Mare
Fäll ihop
Rumänien // Baia Mare
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Baia Mare: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Baia Mare, en stad som är känd för sin mineralrika omgivning. Du kan enkelt besöka gruvorna, köpa smycken i någon av alla butiker eller helt enkelt utforska staden med en hyrbil i Baia Mare. Vi erbjuder ett flertal bilar från vår biluthyrning i Baia Mare, bland annat ekonomi- och lyxbilsklasser. Välj mellan kategorierna personbilar & kombibilar, sportbilar & cabrioleter samt 4x4-bilar från vår fordonsflotta.

 
 • Cluj-Napoca Flygplats
  Traian Vuia Street. No.149
  400397 Cluj Napoca

  Må. - Fr.08:30 - 19:00
  Lö.11:30 - 16:30
  Boka på detta kontoret

 • Cluj-Napoca Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Traian Vuia Street. No.149
  400397 Cluj Napoca

  Må. - Fr.08:30 - 19:00
  Lö.11:30 - 16:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Påbörja din resa i Rumänien genom att hyra bil i Baia Mare

När du ska hyra bil i Baia Mare gör vi på Sixt vårt allra bästa för att du ska få ett fordon som har allt du behöver. Du kan enkelt boka din bil här på hemsidan eller genom att ringa in till kontoret. Se även till att du väljer passande tillvalstjänster. Du kan skräddarsy ditt eget försäkringspaket, välja bland olika typer av utrustning eller sänka din självrisk. Kom ihåg att vi bara bokar en bil från fordonsgruppen som du väljer. Om du ska hyra bil i Baia Mare under vintern bjuder vi på vårt vintertillägg. Du får även 300 fria kilometer per dag. Kom ihåg att minimiålder för att hyra en bil från vårt kontor är 21 år.

Utforska staden med en egen bil

Baia Mare ligger i norra Rumänien. Det är en stad med mycket att se och göra. Kör till sevärdheter som exempelvis Stephen's Tower, en av stadens mest kända symboler. Du kan även köra till Piata Izvoarelor, ett torg med en stor matmarknad. Bredvid torget finns ruinerna från stadens förstärkningar och byggnader från 1500-talet. Med en hyrbil från Baia Mare kan du även köra till nationalparkerna Parcul Natural Muntii Maramuresului och Parcul Na ional Mun ii Rodnei. Det tar cirka tre timmar att köra till parkerna. Oavsett hur du väljer att spendera din tid här kan vi på Sixt se till att du får en passande bil. Välkommen till vår biluthyrning i Baia Mare!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service