Biluthyrning
Kazan Flygplats
Fäll ihop
Ryssland // Kazan // Kazan Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyr bil på Kazan flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Aeroport 1
  420017 Kazan RU +7-4955891111
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: KZN
Öppettider
Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt Biluthyrning på Kazan flygplats önskar dig välkommen till Ryssland

Kazan, huvudstaden i den ryska delrepubliken Tatarstan, är en miljonstad som har mycket att erbjuda. Genom att hyra bil på Kazan flygplats kan du utforska sevärdheterna i din egen takt. Vi har ett brett utbud av fordon som du kan välja mellan, allt från prisvärda personbilar till lyxiga 4x4-bilar, och även rymliga minibussar. Du kan enkelt boka en hyrbil på Kazan flygplats via hemsidan, men notera att vi bara kan garantera att bilen hör till den valda fordonskategorin. Du kan inte boka ett speciellt bilmärke. Oavsett om du besöker landet i tjänsten, som turist eller för att träffa släkten kan du räkna med att hitta en passande bil hos oss.

Praktiskt med hyrbil under vistelsen i Kazan

Kazan International Airport (KZN) ligger ungefär 25 km sydöst om staden Kazan. Från Sixt Biluthyrning på Kazan flygplats tar det mellan 30 och 45 minuter att köra in till staden, beroende på trafiken. Du kan även köra västerut från Sixt i Kazan till Novgorod. Det finns många sevärdheter att utforska i regionen, bland annat tre besöksmål som finns med på UNESCO:s lista: fästningen kallad Kazans Kreml, ruinerna i Bulghar, och befästningsön Sviyazhsk. Genom att hyra bil på Kazan flygplats har du alla möjligheter att besöka dessa platser - och många fler.

Ta del av Tatarstans unika historia och kultur

Tatarstan var en gång i tiden ett eget rike, med ett eget språk och en egen kultur. Här finns flera vackra byggnader och sevärdheter att åka till, exempelvis den utsökta Qolsharifmoskén. Du kan enkelt hyra bil på Kazan flygplats och sedan ta dig för egen maskin till sevärdheterna. Vid moskén börjar en lång gata som gjorts till fotgängarzon, Bauman-gatan. En av de mest ovanliga byggnaderna i regionen kan du hitta i just här. Det välkända Templet för alla religioner, beläget sydväst om stadskärnan, får alla besökare att tappa hakan. Förenkla din vistelse genom att börja ditt besök hos oss på Sixt. Hämta ut en bil som har det du behöver. Vi ser fram emot att lämna över bilnycklarna till dig.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Kazan Flygplats KZN Aeroport 1 420017 Kazan 55.608669, 49.298272 +7-4955891111

Sixtkontoret Kazan Flygplats KZN

Aeroport 1
420017 Kazan
 
Tel. +7-4955891111

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service