Biluthyrning
Samara
Fäll ihop
Ryssland // Samara
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Samara: Sixt biluthyrning online-bokning

Samara är en miljonstad belägen vid floden Volga. Om du vill hyra bil i Samara kan du besöka oss på Sixt. Det finns många fördelar med att välja Sixt Biluthyrning i Samara. Bland annat går det snabbt att hämta ut en bil om du landar på Samara flygplats, där vi har et uthyrningskontor. Vi erbjuder dessutom ett brett utbud av bilar för den som behöver en hyrbil i Samara. Fordonsflottan består av SUV:ar, kombibilar och personbilar i ekonomi- och lyxklass. Vi har även minibussar, vilket passar perfekt för de stora sällskapen.

 
 • Samara Flypglats Kurumoch
  Kurumoch Airport liter 26
  443901 Samara

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Samara Flypglats Kurumoch

  Sixt Biluthyrning
  Kurumoch Airport liter 26
  443901 Samara

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Boka bil online hos Sixt Biluthyrning i Samara

Tillhör du skaran som gillar att vara förberedd? Då är du inte ensam. De flesta som vill hyra bil i Samara under sitt besök i Ryssland går in på vår hemsida och förbokar ett passande fordon. När du bokar bil online kan du även välja bland våra tillvalstjänster. I Samara bjuder vi på obegränsad körsträcka. Du kan själv registrera en extra förare, eller ange att du vill hyra bil i Samara med GPS-navigator. Det är bra att notera att vi reserverar en bil från den valda bilkategorin och inte enskilda bilmodeller. Tillvalstjänsterna kan variera mellan uthyrningskontoren i landet.

Med en hyrbil i Samara kan du se mer av staden och regionen

Den här delen av Ryssland är populär bland både affärsresenärer och turister. Regionen Samara Oblast har stora oljetillgångar och även ett välutvecklat nöjesliv, med kulturevent och fantastiska restauranger att besöka. Se till att prova de lokala specialiteterna som exempelvis sopporna Okroshka och Ukha. Du kan även köra till stadens populära rymdmuseum på den sydvästra sidan. Här finns bland annat en enorm rymdraket att beskåda. En kort biltur från rymdmuseet ligger Stalins bunker, en populär turistdestination som är spännande att utforska. Med en egen bil kan du själv bestämma hur du ska lägga upp din vistelse i Samara och Ryssland. Välkommen till oss - vi finns här för att hjälpa dig med din resa!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service