Biluthyrning
Saratov
Fäll ihop
Ryssland // Saratov
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Saratov: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du på affärsresa eller semester till västra Ryssland? Oavsett anledningen till besöket är du varmt välkommen till oss på Sixt Biluthyrning i Saratov. Endast 40 minuter från den internationella flygplatsen Gagarin kan du boka en lämplig bil för vistelsen. Vi erbjuder hyrbil i Saratov från flera prissegment och fordonsklasser, bland annat ekonomi- och fyrhjulsdrivna bilar (4x4).

 
 • Saratov Flygplats Gagarin
  Saburovka
  410532 Saratov

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00
  Boka på detta kontoret

 • Saratov Flygplats Gagarin

  Sixt Biluthyrning
  Saburovka
  410532 Saratov

  Må. - Sö.00:00 - 24:00
  Helgdag00:00 - 24:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Hitta din hyrbil i Saratov och anpassa den med tillval

Ryssland är ett till ytan enormt stort land. Detta medför därför rejäla avstånd, även om städerna ser ut att ligga nära varandra på kartan. För att det ska bli så smidigt som möjligt bör du hyra bil i Saratov i förväg. Här på hemsidan väljer du först ut en fordonsgrupp, till exempel personbil, kombibil eller ett fordon ur 4x4-klassen. Därefter kan du uppgradera bilen med diverse tillval. Om du reser under vinterhalvåret rekommenderar vi vårt vintertillägg som inbegriper kraftiga dubbdäck. Du kan även välja en praktisk GPS-navigator. Det är ett smart tips, då det annars kan bli svårt att hinna tyda vägskyltarnas kyrilliska bokstäver. Det är okomplicerat att hyra bil i Saratov, men kom ihåg att vi inte garanterar en viss bilmodell. Vi reserverar bara ett fordon ur den önskade fordonsgruppen.

Maxa din vistelse genom att hyra bil i Saratov

Som många andra ryska städer bjuder Saratov på både storstadsliv och magnifik natur. Alldeles intill staden, på den östra sidan, flyter floden Volga. Den är en av de mest vattentäta floderna i hela Europa. Från Saratov har du nära till många fina stränder längsmed och på öarna i Volga. Ett annat tips är att ta bilen till den vackra kyrkan tillägnad Guds moder av Kazan (Kazanskaya Bogomater) som ligger cirka 25 minuters bilresa från Sixt Biluthyrning i Saratov. I närheten finns även minnesmonumentet Park Pobedy från andra världskriget. Förutom olika minnesmärken kan du besöka en utsiktsplats från vilken du ser ut över hela staden. Varmt välkommen till Sixt i Saratov!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service