Biluthyrning
St. Petersburg
Fäll ihop
Ryssland // St. Petersburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i St. Petersburg: Sixt biluthyrning online-bokning

St. Petersburg är en kuststad i Ryssland och som ligger på den östligaste delen av Finska viken. Om du planerar en resa hit kan du hyra en bil i St. Petersburg genom oss. Vår fordonsflotta har flera biltyper som passar för alla möjliga vistelser, oavsett om du söker ekonomi- eller lyxbil. Välj själv om du vill ha en personbil, kombibil eller om du hellre vill satsa på en kraftfull 4x4-bil. Du kan även välja bland våra eleganta sportbilar, coola cabrioleter eller våra rymliga minibussar. Boka din hyrbil i St. Petersburg på nätet för att enklare kunna hämta ut den.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i St. Petersburg hjälper dig utforska staden

Kuststaden är synnerligen en populär turistdestination i Ryssland och det är enkelt att förstå varför. Här finns mycket att se och göra, både i staden och utanför. Vi tillhandahåller inte bara olika bilar från vår biluthyrning i St. Petersburg. Med vår hjälp kan du anpassa din bil så att den passar din resa ännu bättre. Om du reser med familjen kan du med fördel boka en minibuss och utrusta den med bilbarnstol eller navigator, perfekt för att få en bekväm och säker semester med familjen. Du kan även lägga till en extra förare eller utöka bilens befintliga skydd. Vi vill gärna informera dig om att du endast kan hyra en bil i St. Petersburg från bilkategorin. Vi reserverar inte den specifika bilmodellen du väljer. Vi på Sixt ser dock alltid till att alla tillvalstjänster du väljer appliceras till den bilen du får.

Genom att hyra en bil i St. Petersburg får du ut mer av din vistelse

Med en hyrbil i St. Petersburg kan du verkligen se stadens alla vackra delar. Byggnader som Isakskatedralen och Uppståndelsekyrkan är platser du måste besöka när du är här. Staden är full av intressanta och storslagna sevärdheter men se till att du även besöker det välkända och ytterst glamorösa slottet i Peterhof. Det tar cirka en timme att köra dit och det är verkligen värt ett besök.

 
 

Flygplatser med Sixtkontor

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service