Biluthyrning
St. Petersburg Pulkovo Flygpl.
Fäll ihop
Ryssland // St. Petersburg // St. Petersburg Pulkovo Flygpl.
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil St. Petersburg Pulkovo Flygpl.: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Pulkovskoye sh., 43 Terminal 1
  196140 St. Petersburg RU +7-4955891111
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: LED
Öppettider
Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt Biluthyrning på St. Petersburg Pulkovo Flygplats

Välkommen till Sixt Biluthyrning om du ska besöka den vackra staden Sankt Petersburg. Vill du kunna ta dig runt i staden och närområdet på ett smidigt sätt är det ett praktiskt val att hyra en bil från St. Petersburg Pulkovo Flygplats. På Sixt tillhandahåller vi flera olika fordon och bilkategorier. Välj mellan personbilar, kombibilar eller bilar med fyrhjulsdrift. Du kan både hämta och lämna bilen när som helst på dygnet. Det går även bra att boka praktiska tilläggstjänster som navigator eller extra förare. Observera att vi inte garanterar att du får en specifik bilmodell, men att du kan reservera en bil från önskad fordonskategori. Oavsett om du är här för att göra affärer eller för att semestra kan du boka en hyrbil på nätet och utforska Rysslands näst största stad genom oss på Sixt.

Smidigt att hyra bil från St. Petersburg Pulkovo Flygplats (LED)

När du vill hyra bil från St. Petersburg Pulkovo Flygplats kan du antingen boka direkt här på vår hemsida eller besöka oss personligen när du anländer på flygplatsen. Från vår biluthyrning vid St. Petersburg Pulkovo Flygplats tar det endast 30 minuter att köra in till stadens centrum. Här kan du besöka det vackra Vinterpalatset, den ståtliga Isakskatedralen eller den storslagna Uppståndelsekyrkan. Du har även möjlighet att hyra bil från St. Petersburg Pulkovo Flygplats för att köra till Peterhof, som ligger väster om staden. Här kan du besöka det berömda palatset med dess vackra trädgårdar. Det tar endast 30 minuter att köra till Peterhof från vår biluthyrning vid St. Petersburg Pulkovo Flygplats.

Med Sixt utforskar du enkelt Sankt Petersburg

Det finns flera fördelar med att kunna köra när du vill och vart du vill. Det gäller speciellt i Sankt Petersburg, en stad med mycket att se och göra även utanför stadskärnan. Ta ett bad i ett ryskt badhus, beskåda några av de vackra klostren eller promenera på den centrala parkön Yelagin Island. Mitt i staden finns det till och med en liten miniversion av Sankt Petersburg. Med en hyrbil från St. Petersburg Pulkovo Flygplats har du friheten att välja själv vad du ska besöka.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.00:00 - 24:00
Helgdag00:00 - 24:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret St. Petersburg Pulkovo Flygpl. LED Pulkovskoye sh., 43 Terminal 1 196140 St. Petersburg 59.800000, 30.259995 +7-4955891111

Sixtkontoret St. Petersburg Pulkovo Flygpl. LED

Pulkovskoye sh., 43 Terminal 1
196140 St. Petersburg
 
Tel. +7-4955891111

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service