Biluthyrning
Abha
Fäll ihop
Saudiarabien // Abha
Change details

Hyra bil i Abha: Sixt biluthyrning online-bokning

Ska du besöka den spännande staden Abha i sydvästra Saudiarabien? Staden är belägen på hela 2 200 meters höjd och bjuder på spektakulära vyer. Här finns vi på Sixt! Vår biluthyrning i Abha är ett bra ställe att börja din resa på. Vi kan hjälpa dig hitta en hyrbil i Abha som passar dina behov och som gör resan smidigare. Du kan välja om du vill köra en billigare och mer budgetanpassad bil, eller om du hellre uppgraderar dig till vår premiumklass. Vi erbjuder person- och kombibilar i flera modeller samt sportbilar, cabrioleter och 4x4 fordon. Våra fyrhjulsdrivna fordon är väldigt bra om du ska köra på mer svåråtkomliga vägar och längre distanser.

 
 • Abha
  King Fahd Rd
  . Abha

  Må. - To.08:00 - 12:00
   17:00 - 21:00
  Fr.17:00 - 21:00
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00
   17:00 - 21:00
  Boka på detta kontoret

 • Abha

  Sixt Biluthyrning
  King Fahd Rd
  . Abha

  Må. - To.08:00 - 12:00
   17:00 - 21:00
  Fr.17:00 - 21:00
  Lö. - Sö.08:00 - 12:00
   17:00 - 21:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Boka din hyrbil i Abha redan idag

Det är väldigt enkelt att hyra bil i Abha när du förhandsbokar via vår hemsida. I förväg har du möjlighet att välja ut en fordonsgrupp du vill köra och sedan reservera den. Dock har vi inte möjlighet att reservera en specifik bilmodell. Vi på Sixt har dessutom ett stort urval av tillval till våra fordon. Bland annat har du möjlighet att anpassa bilen så att den blir smartare, bekvämare och mer praktisk. Ett exempel på tillval är navigator. Med hjälp av en sådan blir det enkelt att hitta fram till städer, sevärdheter och hotell utan felkörningar. Om du reser med din partner eller en vän kan det också vara smart att registrera ytterligare en förare så att ni kan dela upp körningen.

Se mer av Saudiarabien genom att hyra bil i Abha

När du ska hyra bil i Abha kan du vänta dig en smidigare och enklare resa. Vägskicket i landet är bra, särskilt i städerna. För dig som gillar historia finns mycket att upptäcka. Besök gärna det arkeologiska museet Shada Archaeological Palace, beläget cirka 20 minuter från vår biluthyrning i Abha. En annan utflyktsaktivitet kan vara att besöka den vackra parken Abu Kheyal Park Abha. Hit tar du dig via väg 10, en bilfärd som tar ungefär 20 minuter. Trevlig resa!

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice