Biluthyrning
Yanbu
Fäll ihop
Saudiarabien // Yanbu
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Yanbu: Sixt biluthyrning online-bokning

På den saudiarabiska västkusten ligger Yanbu, precis vid Röda havet. Även om staden är känd för sina oljeraffinaderier finns det även flera turistdestinationer att besöka här. Kom in till vår biluthyrning i Yanbu om du vill hämta ut en bil som har det du behöver för din resa. Hos oss hittar du bilar i både ekonomi- och lyxklass. Vi har sportbilar, cabrioleter och andra tuffar bilar. Vi har även 4x4-bilar, kombibilar, personbilar och minibussar. Välkommen in till vårt kontor på Saudiarabiens västkust när du vill hyra en bil i Yanbu.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Yanbu

Vi vet att alla vistelser ser olika ut. Vissa kommer hit för att göra affärer, andra för att utforska landets historia och intressanta kultur. En del kommer för att sola, bada och shoppa loss. Oavsett vilket syfte du har med din resa kan du hyra en bil i Yanbu med det du behöver genom att använda våra tillvalstjänster. Vi kan inte garantera enskilda bilmodeller, endast att du får en av bilarna från den valda bilgruppen. Vi ser självklart till att din hyrbil från Yanbu har de tillvalstjänster du väljer. Du kan lägga till bilbarnstol, navigator, extra tillägg till bilförsäkringen eller varför inte en egen chaufför? Allt detta hittar du bland våra tillvalstjänster. Dessa kan se olika ut hos våra olika kontor.

Att hyra en bil i Yanbu går snabbare om du gör det på nätet

Använd vår hemsida för att boka en hyrbil i Yanbu. På så sätt kan du enkelt köra till stadens sevärdheter eller besöka den närliggande storstaden Medina. Yanbu har flera stränder som du kan besöka, bland annat Sunrise Beach och Ashabab Beach. Kör du söderut längst med kusten kommer du till storstaden Jeddah. I närheten av Jeddah finns den kulturellt viktiga staden Mecka. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa till med din resa i Saudiarabien.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service