Biluthyrning
Schaffhausen
Fäll ihop
Schweiz // Schaffhausen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Schaffhausen: Sixt biluthyrning online-bokning

Vill du få ut så mycket som möjligt av din tid i norra Schweiz är Sixt biluthyrning i Schaffhausen ett bra ställe att inleda din vistelse på. Det första du behöver fundera på är vad för slags hyrbil du vill ha. Ska det vara en lyxbil, cabriolet, en kombi eller rent av en minibuss? Ta en titt i vår väl tilltagna fordonspark för att hitta det som passar dig. På vår biluthyrning i Schaffhausen kan du välja ur följande kategorier: Person- och kombibil, 4x4 och lastbil. Varmt välkommen att hyra bil i Schaffhausen hos Sixt!

 
 • Schaffhausen/Neuhausen
  Wiesengrundstrasse 5
  8212 Neuhausen am Rheinfall

  Må. - Fr.07:30 - 12:00
   13:30 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Schaffhausen/Neuhausen

  Sixt Biluthyrning
  Wiesengrundstrasse 5
  8212 Neuhausen am Rheinfall

  Må. - Fr.07:30 - 12:00
   13:30 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Att hyra bil i Schaffhausen

När du väl har valt din hyrbil i Schaffhausen kan det vara värt att fundera över om du har några särskilda önskemål angående bilen. Ifall du inte hittar som handen i handsken i Schweiz kan en satellitnavigering vara praktisk att ha, och reser du med små barn är en bilbarnstol i din hyrbil i Schaffhausen bra att ha, för säkerhets skull. Tänk på att vi inte kan garantera en viss bilmodell, utan bara en viss fordonstyp på vår biluthyrning i Schaffhausen.

Utforska området kring Schaffhausen med din hyrbil

Schaffhausen är en mysig småstad med en förvånansvärt vital ekonomi. Utforska de vackra och rikt utsmyckade renässanshusen i stadens äldsta delar, och så klart den respektingivande runda fästningen Munot mitt i staden. Genom att hyra en bil i Schaffhausen med Sixt har du gjort det enkelt att ta dig till ett av Europas största vattenfall, som ligger vid Neuhausen am Rheinfall. Vill du göra en något längre utflykt ligger den tyska universitetsstaden Kontanz ungefär sju mil bort. På en ö i Bodensjön strax norr om staden ligger det vackra 1700-talslottet Mainau, som ägs av familjen Bernadotte genom en stiftelse. Åker du i stället fem mil söderut hamnar du i Zürich.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service