Biluthyrning på Seychellerna/Ephelia Resort

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Seychellerna/Ephelia Resort

Adress

Port Launay, . Mahe, Seychellen
Mer information

Kontorstider

mån - sön
09:00 - 12:00 17:30 - 19:00
Helgdagar
09:00 - 12:00 17:30 - 19:00

Våra tjänster på Seychellerna/Ephelia Resort

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Planerar du att resa till Mahé som tillhör den vackra ö-staten Seychellerna? Då kan du hyra en bil i Seychellerna Ephelia Resort via oss på Sixt. Du kan boka din bil både på nätet och genom att ringa oss. Vi finns i området N.Y.S. Village, precis vid kusten. Härifrån kan du enkelt köra till nationalparken Morne eller vidare mot någon av de andra städerna på ön.
Få ut mer av din resa genom att hyra bil i Seychellerna Ephelia Resort

Få ut mer av din resa genom att hyra bil i Seychellerna Ephelia Resort

Oavsett om du vill sola och bada, besöka historiska platser på ön eller utforska alla vilda djur i den djupa djungeln kan vi på Sixt hjälpa dig med en hyrbil från Seychellerna Ephelia Resort. Våra personbilar, kombibilar och 4x4-bilar kan hantera alla utmaningar på ön. Även om alla våra bilar håller hög kvalitet så kan en 4x4-bil alltid vara bra att välja eftersom det gör det möjligt för dig att utforska platser utanför de vanliga vägarna. Använd hemsidan för att hyra en bil från Seychellerna Ephelia Resort snabbt och smidigt. Kom bara ihåg att vi endast bokar en bil från kategorin. På hemsidan kan du även lägga till utrustning eller skräddarsy bilens försäkring. Du kan även försäkra dig om att barn åker bekvämt med våra bilbarnstolar. Vi erbjuder dessutom möjligheten att både hämta och lämna din hyrbil i Seychellerna Ephelia Resort när som helst under dygnet. Låt oss förse dig med en bil som har allt du behöver. Vi vill helst att föraren ska vara minst 21 år gammal. Hjärtligt välkommen in till vårt kontor på Mahé när du ska hämta din hyrbil från Seychellerna Ephelia Resort!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Seychellerna/Ephelia Resort

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Seychellerna/Ephelia Resort.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Seychellerna/Ephelia Resort?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Seychellerna/Ephelia Resort?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Seychellerna/Ephelia Resort genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Seychellerna/Ephelia Resort

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Seychellerna/Ephelia Resort?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?