Biluthyrning på Seychellerna/Coral Strand Htl.

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Seychellerna/Coral Strand Htl.

Adress

Beau Vallon, . Mahe, Seychellen
Mer information

Kontorstider

mån - sön
08:00 - 20:00
Helgdagar
08:00 - 20:00

Våra tjänster på Seychellerna/Coral Strand Htl.

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Seychellerna är en vacker plats, fylld till bredden med roliga aktiviteter och vackra sevärdheter. Om du gillar att sola och bada på vackra och oftast folktomma stränder så har du kommit helt rätt. Vi på Sixt kan hjälpa dig att hitta dessa platser genom våra bilar. Du kan hyra bil i Seychellerna Mahé Coral Strand Hotel och köra till flera av de mest populära stränderna i området. Med en hyrbil från Seychellerna Mahé Coral Strand Hotel når du även andra platser. Låt oss hjälpa dig att utforska Mahé på ett smidigt sätt. Vi finns på hotellet Coral Strand, precis vid kusten.
Börja ditt äventyr med en hyrbil från Seychellerna Mahé Coral Strand Hotel

Börja ditt äventyr med en hyrbil från Seychellerna Mahé Coral Strand Hotel

Från vårt kontor kan du välja mellan bilkategorier som personbil, kombibil och 4x4-bil. Du kan både hämta och lämna bilen när som helst under dygnet. När du väl har valt en hyrbil från Seychellerna Mahé Coral Strand Hotel kan du även välja bland våra tillvalstjänster. Lägg till olika extraskydd till bilens försäkring, lägg till extra förare eller ange att du vill ha en bilbarnstol till bilen. Observera att vi endast bokar en bil från bilkategorin. Vi kan med andra ord inte garantera att du får en enskild bilmodell men vi kan däremot se till att dina tillvalstjänster appliceras till den bil du får. Genom att hyra bil från Seychellerna Mahé Coral Strand Hotel kan du köra till flera av öns sevärdheter på ett enklare sätt. Oavsett om du är här med familjen eller med dina vänner kan du hyra en bil från Seychellerna Mahé Coral Strand Hotel med de egenskaper du söker. Ring in till kontoret eller boka på nätet. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig när du kommer till vårt kontor på Mahé!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Seychellerna/Coral Strand Htl.

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Seychellerna/Coral Strand Htl..
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Seychellerna/Coral Strand Htl.?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Seychellerna/Coral Strand Htl.?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Seychellerna/Coral Strand Htl. genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Seychellerna/Coral Strand Htl.

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Seychellerna/Coral Strand Htl.?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?