Biluthyrning
Michalovce
Fäll ihop
Slovakien // Michalovce
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Michalovce: Sixt biluthyrning online-bokning

Den lilla staden Michalovce ligger cirka en och en halv timme från storstaden Kosice. Vår biluthyrning i Michalovce gör det möjligt för dig att utforska den östra delen av Slovakien på ett smidigt sätt. Oavsett hur du planerar din vistelse kan du hyra en bil från Michalovce som har det du behöver. Våra personbilar och kombibilar klarar av de flesta utmaningar. För större grupper erbjuder vi rymliga minibussar där alla får plats. Hitta en passande hyrbil i Michalovce genom att använda hemsidan. På så sätt ser du direkt vilka bilmodeller vi har i vår fordonsflotta.

 
 • Kosice Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Letisko-Barca
  041 75 Kosice

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Michalovce gör det enkelt för dig att boka en passande bil

En fördel med att hyra en bil i Michalovce på nätet är att du ser vilka bilmodeller du kan välja bland och du kan även boka tillvalstjänster. Du kan lägga till ytterligare en förare, ange att du vill ha en bilbarnstol eller hyra en bil från Michalovce med en GPS. Om du planerar att köra till andra städer och sevärdheter rekommenderar vi att du låter vår GPS navigera dig till dina destinationer. Vi kan inte garantera att du får precis den bilmodell du väljer ut men vi ser alltid till att du får en bil från samma bilkategori. Även värt att notera att våra tillvalstjänster skiljer sig åt mellan våra kontor.

Njut av Michalovces närhet till naturen

Inte alltför långt från staden finns det stora naturområdet Vihorlat. Det är definitivt värt att köra din hyrbil från Michalovce till detta skogsområde i den östra delen av Slovakien, speciellt om du är här under våren då miljontals blommor visar sin färggranna prakt. Om du vill slappna av efter en lång dag med skogspromenader kan du köra till Sirava Thermal Park precis vid sjön. Det lilla badhuset har härliga uppvärmda pooler, perfekt när du vill vila och ladda batterierna. Med en bil från Sixt kan du få ut så mycket som möjligt av din vistelse.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service