Biluthyrning
Blackburn
Fäll ihop
Storbritannien // Blackburn
Change details

Hyra bil i Blackburn: Sixt biluthyrning online-bokning

Blackburn är en mysig stad med flera härliga kullar. Staden är säte för många maskin- och kemiska industrier. Ska du hyra en bil i Blackburn kan du komma in till oss på Sixt. Vårt kontor i staden tillhandahåller bilar som sedaner, 4x4, herrgårdsvagnar, minibussar och lastbilar. Vill du kunna köra din hyrbil från Blackburn till någon av de närliggande sevärdheterna, exempelvis Yorkshire Dales National Park, kan du med fördel välja en större bil eller en bekväm lyxbil. Vi erbjuder bilar från både ekonomi- och premiumklass.

 
 • Blackburn
  113 Lower Aubley Street
  BB1 1DG Blackburn

  Må. - Fr.08:00 - 17:30
  Lö.08:30 - 17:00
  Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Blackburn

  Sixt Biluthyrning
  113 Lower Aubley Street
  BB1 1DG Blackburn

  Må. - Fr.08:00 - 17:30
  Lö.08:30 - 17:00
  Sö.09:00 - 17:00
  Helgdag09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Blackburn hälsar alla besökare välkomna

När du ska hyra en bil i Blackburn kan du förboka den på nätet. Detta gör du här på vår hemsida där du även kan boka eventuella extratjänster. Vi bjuder på en obegränsad körsträcka, perfekt för de som gärna vill köra längst med kusten till Liverpool eller inåt landet mot storstäder som Manchester och Leeds. Du kan utrusta din hyrbil i Blackburn med en GPS för att förenkla bilfärderna längs vägarna. Notera vänligen att vi bara lägger undan en av bilarna från den bokade bilkategorin och att vi inte kan reservera specifika bilmodeller.

Vi hjälper dig gärna att få ut mer av din resa i Storbritannien

Blackburn är en engelsk stad med goda shoppingmöjligheter. Du kan exempelvis hitta massor av bra butiker i The Mall Blackburn. Dessutom ligger staden inte alltför långt från vackra naturområden. Du kan hyra en bil i Blackburn som du kör till Forest of Bowland eller ännu längre åt norr för att komma till Lake District National Park. Kör du söderut hittar du både Manchester och Liverpool, belägna cirka en timme från vår biluthyrning i Blackburn. Ta del av alla intressanta platser i Storbritannien med en egen bil.

 
 

Your benefits with Sixt

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Free cancellation and reservation changes when you pay on arrival
 • Miles & More - Earn miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Utmärkt 24/7 kundservice